Skip to main content

De beste måtene å kontrollere alle dine Smarthome-enheter fra ett sted

De beste måtene å kontrollere alle dine Smarthome-enheter fra ett sted

Geoffrey Carr

Jo flere smarthome-produkter du hoper på huset ditt, desto mer komplisert blir det å integrere dem alle sammen og sømløst kontrollere dem. Hvis du er i denne situasjonen, er det de beste måtene du kan kontrollere alle dine smarthome-enheter.

Problemet

Smarthome er fortsatt et helt nytt og noen ganger forvirrende teknologisk område, og det er ingen enkelt standard for å integrere alle dine smartere gadgets, slik at du kan styre dem fra ett enkelt grensesnitt.

Det største problemet er at du har alle disse smarthome-enhetene satt opp i huset ditt, hver med sin egen unike app for å kontrollere bare den aktuelle enheten. Jeg har for tiden omtrent ti smarthome-programmer organisert i en mappe på startskjermbildet, og hvis jeg vil justere termostaten og lysene, jeg må åpne to forskjellige apps for å gjøre det.

I en perfekt verden kan du kontrollere alt i huset ditt fra ett app eller grensesnitt. Det er for øyeblikket ingen standard for å administrere det, men det finnes flere måter å angripe problemet på. Vi går over noen av de beste metodene for å bringe alle dine smarthome-enheter sammen for raskere og enklere kontroll over alt.

Bruk en stemmeassistent

En flott enhet for å kontrollere alle dine smartere gadgets trenger ikke engang å bruke tommelen og fingrene. I stedet kan du kontrollere alt med stemmen din ved å bruke Alexa, Google Assistant eller Siri.

Du kan få tilgang til disse talassistentene på telefonen, men det beste alternativet er å kjøpe en dedikert enhet for å håndtere alle dine talekommandoer i stedet - noe som Amazon Echo, Google Home eller Apples HomePod, som vil bli utgitt senere i år.

Du kan integrere de fleste (hvis ikke alle) smarthome-enhetene dine med stemmenassistenten, og deretter kontrollere dem med stemmen din i stedet for et berøringsskjermgrensesnitt, ved å si ting som "slå på soverommet lyser", "sett termostaten til 75 ", Og" låse alle dørene. "

Selvfølgelig er bruk av stemmen din fortsatt ganske ny for noen brukere, og det er ikke helt mainstream ennå, men hvis du ikke liker grensesnitt med en berøringsskjerm til å begynne med, er tale en god vei å gå.

Få en Smarthome Hub

Hvis du liker å kunne kontrollere alle dine smarthome-enheter fra telefonen, så er det bra. Men å måtte håndtere alle de forskjellige programmene for forskjellige enheter kan være tungvint (som forklart ovenfor), og å ha bare en app for å kontrollere alt er sannsynligvis mer fart.

Frykt ikke, fordi det er hva smarthome hubber er her å gjøre. Ikke bare lar de smarthome-enheter integrere med hverandre for å utføre alle slags komplekse oppgaver, men du kan bruke hubens app til å styre flere enheter i ett grensesnitt. I stedet for å måtte åpne opp din smart termostatapp for å stille inn temperaturen, og deretter åpne smartlampen din for å justere lysene, kan du gjøre alt det i samme app.

I tillegg kan du koble forskjellige fjernbetjeninger (som denne Z-Wave-fjernkontrollen) til navet og tilordne knappene til forskjellige oppgaver som du ofte utfører med dine smarthome-enheter, noe som gjør det enda enklere å kontrollere.

Vi har prøvd ut flere forbruksvennlige smarthome-nav i fortiden, inkludert Wink, SmartThings og Insteon. Alle tre kan gjøre jobben, men vi fant Wink å være best. Selvfølgelig kan du også bruke en programvareplattform som Apples HomeKit, men listen over produkter som er kompatible med HomeKit er langt kortere enn listen over produkter som fungerer med de fleste smarthome-hubber.

Bruk en dedikert tablet

Hvis du vil ta ting opp i hak, kan du bruke en dedikert berøringsskjerm for å styre alle dine smarthome-utstyr, i stedet for å stole på telefonen din.

Repurposing en nettbrett som din smarthome kontrollenhet gir deg litt mer frihet og lar deg tilpasse hjemmeskjermen for å imøtekomme mot smarthome-kontroll. Du kan plassere alle dine smarthome-apper på startskjermen, og til og med bruke snarveier og widgets for forskjellige ting (hvis det er en Android-nettbrett, det er).

Du trenger ikke engang å bruke så mye penger på en tablett hvis du ikke allerede har en. Du kan ta en Amazon Fire-tablett for ganske billig og gjøre noen ting for å bli kvitt det forferdelige FireOS-grensesnittet.

Derfra kan du la det være et sted alltid plugget inn og på, slik at du raskt kan kontrollere noe med letthet. Hvis du er veldig nyttig, kan du til og med installere et innfelt uttak og montere tavlen på veggen for å gi deg et veldig fint smarthome kontrollsystem som ser ut som det passer rett inn i huset.

Link
Plus
Send
Send
Pin