Skip to main content

Hvordan lage Windows 10 oppgavelinjeklokksvisning sekunder

Hvordan lage Windows 10 oppgavelinjeklokksvisning sekunder

Geoffrey Carr

Windows 10 oppgavelinjeklokke kan vise den nøyaktige tiden ned til den andre. Denne funksjonen krever et registerhakk for å aktivere, og fungerer bare på Windows 10. Windows 7-brukere vil i stedet trenge et tredjepartsverktøy som T-Clock Redux for å gjøre dette i stedet.

Tidlige beta-versjoner av oppgavelinjen viste sekunder. Dette forårsaket imidlertid ytelsesproblemer på 90-tallet, og funksjonen ble fjernet før utgivelsen av Windows 95.

Hvordan vise sekunder ved å redigere registeret

Her er vår standard advarsel: Registerredigering er et kraftig verktøy og misbruker det kan gjøre systemet ustabilt eller ubrukelig. Dette er en ganske enkel hack, og så lenge du holder deg til instruksjonene, bør du ikke ha noen problemer. Når det er sagt, hvis du aldri har jobbet med Registerredigering før, bør du vurdere å lese om hvordan du bruker Registerredigering før du begynner. Og definitivt sikkerhetskopiere registret (og datamaskinen din!) Før du gjør endringer.

For å komme i gang, åpne Registerredigering ved å klikke på Start, skrive "regedit" i boksen nederst på Start-menyen, og trykk Enter. Gi registerredigering tillatelse til å gjøre endringer på PCen din.

I Registerredigering, bruk venstre sidebjelke for å navigere til følgende nøkkel:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced

Høyreklikk på "Avansert" -tasten i venstre rute og velg Ny> DWORD-verdi (32-biters).

Navn verdien ShowSecondsInSystemClock og trykk på Enter.

Dobbeltklikk verdien du nettopp har opprettet, skriv inn en verdidata for 1, og klikk "OK".

Du kan nå lukke Registerredigering. Du må logge ut og logge på igjen før endringene trer i kraft.

Hvis du vil angre denne endringen, returner du her, og slett enten "ShowSecondsInSystemClock" -verdien eller sett verdienverdien til "0".

Last ned vår One-Click Registry Hack

Hvis du ikke har lyst til å redigere registret selv, kan du bruke våre nedlastbare registerhacker. Vi har opprettet to hack: En som vil vise sekunder i systemklokken, og en som vil reversere endringen og skjule sekunder fra klokken. Begge er inkludert i følgende ZIP-fil. Dobbeltklikk på hacken du vil bruke, godta spørringen, og logg ut og logg på igjen for at endringene skal tre i kraft.

Vis sekunder i System Clock Hacks

Disse hackene bare satt ShowSecondsInSystemClock verdi på samme måte som vi beskrev ovenfor. Kjører "Vis sekunder i systemklokke" hack oppretter ShowSecondsInSystemClock verdi med en verdi data på 1, når du kjører "Remove Seconds From System Clock", sletter hacket ShowSecondsInSystemClock verdi fra registeret ditt. Hvis du noen gang er nysgjerrig på hva disse eller noen andre .reg-filer gjør, kan du høyreklikke på dem og velge "Rediger" for å vise innholdet i Notisblokk. Og hvis du liker å spille med registret, er det verdt å lære å lage dine egne registerhacker.

Du kan også være interessert i å vise dagens dag i uken i oppgavelinjen. Dette er mulig uten å besøke registret i det hele tatt, da du enkelt kan tilpasse datoformatet som vises under tiden fra det vanlige kontrollpanelgrensesnittet.

Link
Plus
Send
Send
Pin