Skip to main content

Slik får du bedre gjengivelse på Android TV med Googles Cast Receiver Beta

Slik får du bedre gjengivelse på Android TV med Googles Cast Receiver Beta

Geoffrey Carr

Hvis du er en Android TV-bruker, har du sannsynligvis brukt casting-funksjonen, den som gjør Android TV til å virke som Chromecast. Historisk har den ikke gitt den beste opplevelsen, men et nytt beta-bygge løfter håp.

Android-TV-casting-funksjonen sammenligner ikke så godt med den faktiske Chromecast, men Google gjør endelig noen endringer i (forhåpentligvis) fikse dette. Den har nylig lansert en ny beta-oppbygging av Casting Receiver for Android TV, som vil bli først og fremst nye funksjoner og forbedringer dukker opp.

Før vi kommer inn på hvordan vi skal bli involvert i dette nye beta-programmet, bør vi først tømme inn forventningene. Du får ikke en helt ny casting-opplevelse så snart du går inn i beta-programmet. Dette er den første utgivelsen, så det er sannsynligvis bare noen få små endringer gjort på dette tidspunktet. Hva dette vil få deg, er imidlertid de nyeste funksjonene og løsningenefør de ruller ut til massene som kjører den stabile bygningen. Så ting skal fungere bedre tidligere.

Med det hilsen ut av veien, la oss få deg til å sette opp i det beta-programmet.

Som med alle beta-programmer i Google Play-butikken, må du først bli en tester for appen. For å gjøre det, gå til testresultatsiden for Google Cast-mottaker, og klikk på knappen "Bli en tester". Hvis du ikke allerede har det, må du logge deg på Google-kontoen som er knyttet til Android TV.

Dette registrerer deg i Google Cast Receiver beta-programmet. Denne appen oppdateres automatisk på Android TV-enheten din, siden den er en del av grunnprogramvaren, men du kan finne koblingen Google Play rett under "Du er en tester" -tekst hvis du vil sjekke det på nettet. Det kan ta litt tid før den oppdaterte kanalendringen finner sted, så vær ikke advart hvis den ikke er tilgjengelig umiddelbart.

Vær oppmerksom på at beta-apper i Google Play bruker samme kobling som den stabile versjonen - betaen er knyttet til kontoen din, så det er ikke behov for en andre lenke. Du vet at du har valgt programmet, fordi (Beta) legges til slutten av appnavnet.

Derfra er alt ganske mye automatisert. Oppdateringer installeres etter hvert som de blir tilgjengelige, og du må ikke gjøre noe mer. Når det er sagt, hvis du til enhver tid merker noe buggier eller generelt verre, bør du definitivt la Casting-teamet vite om det ved å sende inn en feilrapport til [email protected] Dette hjelper dem med å finne og identifisere feil som ny kode er implementert.

Og det bringer opp et siste poeng å huske: detteer beta programvare, så det vil sannsynligvis ikke være perfekt. I noen tilfeller kan betaen faktisk ødelegge ting som tidligere har jobbet, men det er risikoen du tar ved å velge betaprogrammet. Hvis du til enhver tid vil flytte tilbake til den stabile kanalen, bare gå tilbake til Bli en tester-lenken og klikk på "La programmet stå".

Lykke til! Og gi oss beskjed i kommentarene hvordan din erfaring med betaen går.

Link
Plus
Send
Send
Pin