Skip to main content

Enhver Send: Del filer mellom enheter på tvers av nettverket ditt

Enhver Send: Del filer mellom enheter på tvers av nettverket ditt

Geoffrey Carr

Å dele filer i vårt nettverk mellom ulike enheter har alltid vært en litt vanskelig oppgave. Du må opprette servere og deretter til slutt koble andre enheter til den serveren, men vi har funnet noe enklere og raskere. Enhver Send er et freeware som lar deg dele forskjellige filer og mapper mellom forskjellige enheter i nettverket ditt. Enhver Send er multi-plattform, og den er tilgjengelig for Windows, Mac og Android. Det blir snart ute for iPhone og iPad også.

I dette innlegget har jeg prøvd å dele mellom min PC og min Android Tab. Det gikk glatt, og jeg hadde en god opplevelse med det.

Eventuelle Send-programvare

Enhver Send er veldig enkelt å bruke, og det inkluderer ikke og vanskelige trinn. Det trenger ingen konfigurasjon. Bare installer og start å dele filer. For å sende filene dine til forskjellige nettverk, trenger du bare å kopiere den ved å bruke høyreklikkmenyen eller ved å bruke kommandoen "Ctrl + C". Når du har kopiert filen, må du gå til Any Send-ikonet i systemstatusfeltet og deretter klikke på brukeren du vil sende filen til.

Når du klikker på brukeren, blir brukeren varslet om det, og filen vil bli sendt til den andre enheten. Når en enhet vil sende en fil til datamaskinen din, vil du bli varslet om det, og det spiller til og med meldingslyder. Du kan deaktivere varsler og lyder fra alternativmenyen. Du kan til og med endre visningsnavn og bilde fra samme alternativmeny.

Enhver Send kan også automatisk åpne filene dine etter å ha mottatt dem fra andre brukere. Denne funksjonen kan også deaktiveres fra alternativene. Det er en egen mappe opprettet for mottatte filer, du kan åpne den mappen direkte fra hvilken som helst Send system tray ikon.

Enhver Send er helt en systembrett-app, og det gjør dataoverføring i et nettverk, en bris. Du kan dele filer i kontoret, hjemme eller med i hvilket som helst nettverk. Det du trenger bare, er Enhver Send installert på enheten. Det er enklest å bruke uten konfigurasjoner og oppsett. Bare installer og bruk direkte.

Klikk her å laste ned noen sendinger. (UPDATE: Vennligst les kommentarene nedenfor først)

Link
Plus
Send
Send
Pin