Skip to main content

Hvordan lage Instagram Bruk færre data

Hvordan lage Instagram Bruk færre data

Geoffrey Carr

Det er enkelt å bruke mange mobile data med Instagram. Enten du sender inn egne bilder og videoer, eller bare blar gjennom strømmen din, er det ganske dataintensivt, spesielt hvis du har venner som legger inn mange videoer.

Den beste måten å lagre mobildata med Instagram på er å ikke bruke den når du er på mobildata! Hvis det er for mye å spørre, som med Facebook og Snapchat, er det en innstilling som gjør Instagram til å bruke færre data.

Det er imidlertid noen advarsler. Instagram er super vag om hvordan dette virker. Alt de virkelig sier er med innstillingen på "bilder og videoer kan ta lengre tid å laste" og at Instagram ikke lenger laster inn videoer (som det vanligvis gjør). Hvis du ruller gjennom strømmen din på en mobilforbindelse, vil du fortsatt brenne gjennom ganske mange mobile data; Det er bare at åpningen av appen ikke vil bruke så mye fordi Instagram forhåndslaster mindre av strømmen din. Det er heller ikke mulig å begrense databruk på Wi-Fi-dette fungerer bare når det er koblet til mobildata.

Åpne Instagram og gå til profilen din. Trykk på Gear-ikonet for å komme til Innstillinger-skjermen.

Rull ned til du ser Mobil data bruk under Innstillinger.

Velg den og velg deretter Bruk mindre data på.

Instagram vil nå bruke mindre mobile data. Imidlertid, som jeg har stresset over, er Instagram en data sulten app. Hvis du virkelig prøver å begrense bruk av mobildata, er det best å unngå det når du prøver å bevare.

Link
Plus
Send
Send
Pin