Skip to main content

NiftySplit Chrome Extension automatiserer prosessen med å dele visningsruden

NiftySplit Chrome Extension automatiserer prosessen med å dele visningsruden

Geoffrey Carr

Mens du arbeider, blir det noen ganger viktig å ha 2 vinduer åpnet samtidig, justert ved siden av hverandre. Det viser seg ofte nyttig når du sammenligner noe. Selv om du kan bytte faner eller re-størrelse dem slik at de passer på skjermen side om side, automatiserer hele prosessen mye mer fornuftig, da det hjelper med å spare både tid og innsats. Her er hvor du kan prøve NiftySplit Chrome-utvidelse.

NiftySplit Chrome Extension

Den lette utvidelsen deler oppspalningsruten i to separate paneler for side-by-side surfing. Alt en bruker må gjøre er å gå til Chrome Nettmarked, søke etter utvidelsen og legge den til i nettleseren. Når du legger til utvidelsen til Chrome-nettleseren, åpnes en ny kategori i nettleseren som gir noen raske notater om bruk av denne utvidelsen.

Samtidig legges en ny oppføring til Chromes kontekstmeny til - Åpne som NiftySplit-vinduet '. Nå er alt du trenger å følge, dette enkle trinnet - klikk på ikonet Split Screen i navigasjonsfeltet, og du blir presentert med et dobbeltruten bla.

I venstre rute finner du også Innstillinger-lenken. Koblingen leder deg til en side der du kan justere / endre utvidelsens oppførsel etter dine behov og bekvemmelighet. For eksempel kan du justere splitvinduets størrelse, kontrollere hvordan koblinger er åpne og mer.

Nå, når du surfer og kommer over noen linker, høyreklikker du en hvilken som helst lenke, velg "Åpne som NiftySplit-vindu" -alternativet fra hurtigmenyen.

Se det magiske arbeidet! Skjermen blir delt inn i to seksjoner: hovedsiden til venstre og lenken du nettopp klikket til høyre.

Deretter lastes en hvilken som helst lenke du har venstre klikk på den venstre siden inn på høyre side. Du kan til og med bruke Ctrl + klikk eller mellom-klikk for å åpne sider i nye faner i det venstre vinduet.

For å stoppe utvidelsen, lukk bare ett av de to vinduene og din NiftySplit-økt vil ende.

Gi oss beskjed hvis du finner det nyttig.

Relaterte innlegg:

  • 10 beste Chrome-utvidelser å installere
  • Google Chrome Tips og triks for Windows-brukere
  • Liste over alternative nettlesere for Windows
  • Divide, Protect, Split og Merge PDF-filer med UnityPDF freeware
  • Split & Bli med filer med Split Byte, en Free File Splitter & Joiner programvare

Link
Plus
Send
Send
Pin