Skip to main content

3 populære Facebook-apper for Windows 8

3 populære Facebook-apper for Windows 8

Geoffrey Carr

Selv om Windows Store er fullt utviklet nå, mangler det mange offisielle applikasjoner for populære tjenester som Facebook, Twitter, etc. Ikke desto mindre finnes det mange tredjepartsapps som er utformet slik at du kan koble deg til disse tjenestene. I dag ser vi tre tredjeparts Facebook-apper som kan dekke alle dine Facebook-aktiviteter, for eksempel å oppdatere status, kommentere, vise profiler og mer, noe som hjelper deg med å få maksimalt fra din Windows-PC.

Facebook apps for Windows 8

Flip Toast

Det er den eneste appen hvis funksjonalitet strekker seg ikke bare til Facebook, men også til Twitter. Det gir en sømløs interleaved Facebook og Twitter opplevelse! Flip toast gir enkel tilgang til alle Facebook-funksjoner som oppdatering av status, opplasting av bilder til et album, visning av profiler og mer. det krever bare at du logger inn med deg Facebook-legitimasjon.

På baksiden kan Flip Toast for Windows 8 være litt tungt på ressurser, men det inneholder også en hjelpefil sammen med en rask guide som hjelper deg med å komme i gang med appen.

Facebook Touch

Det gratis programmet for Facebook krever at du enten kjører Windows 8 eller en Windows RT-oppsett. Facebook Touch er spesielt designet for et berøringsspesifikt grensesnitt.

Bruk Facebook Touch du bærer gjør dine daglige oppgaver som,

  1. Få tilgang til nyhetsfeed
  2. Se brukerprofiler
  3. Chatte med venner
  4. Se varsler, skriv meldinger
  5. Søk personer, grupper, sider
  6. Konfigurer innstillinger.

MINE for Facebook

MINE for Facebook blir lastet med funksjoner daglig og oppdateres kontinuerlig, vurderer brukerens tilbakemelding. Det lar deg enkelt oppdatere statusen din, dele en lenke eller et bilde fra et hvilket som helst program som støtter deling. Den viser varsler fra Facebook rett på startskjermbildet for Windows 8.

MINE inkluderer støtte for både berørings- og ikke-berøringsspesifikke enheter.

Hvilken er din favoritt?

Link
Plus
Send
Send
Pin