Skip to main content

PC vedlikehold for nybegynnere

PC vedlikehold for nybegynnere

Geoffrey Carr

Denne Geek School-serien gir deg de ferdighetene som er nødvendige for å opprettholde din egen PC ved å utføre regelmessig vedlikehold - rengjør datamaskinen, holder oppdateringene oppdatert, sørg for at dataene dine er sikkerhetskopiert og mye mer.

Leksjon 1: Ikke bruk penger, Rengjøring av din egen PC er enkelt

Denne serien er for mødre, pappaer, farmor og grandpas, og alle andre i slektstræret som noensinne har spurt sin geek i forhold til å "fikse" sin datamaskin under en feriebesøk. Det er for neophyte eller uformell datamaskinbruker som ikke vil sitte rundt problemløsingsproblemer og prøve løsninger.

Leksjon 2: Rengjør datamaskinen inne og ute

Computer opprydding er den eneste tingen du kan gjøre hver dag som vil holde deg flush med diskplass og hjelpe deg med å frigjøre verdifulle systemressurser. Videre vil faktisk fysisk opprydding, som i støv, tillate at datamaskinen lettere puster lettere, og igjen forlenge levetiden til systemet ditt.

Leksjon 3: Sikre systemet

Så du har kommet så langt i serien som betyr at du har ditt system ryddet opp og forstår mye mer om å opprettholde det. Eller, du er rett og slett innstilt, og det er greit fordi sikring av systemet er bare et godt sted å starte som noen!

Leksjon 4: Holder PCen oppdatert og kjører jevnt

I dag skal vi snakke om å forbedre PCens ytelse utover de grunnleggende trinnene vi allerede har dekket så langt. Sjansen er at datamaskinen går helt bra til du begynner å stresse det, og da vil det selvsagt sakke seg ettersom det blir gitt flere krav.

Leksjon 5: Beskytte dataene dine

Tenk deg at hjemmet ditt går opp i flammer, og alle de minner og viktige øyeblikk er plutselig borte. Du kan sørge for tapet av husets faktiske fysiske struktur, men det er ting som var inne i det som virkelig betyr noe.

Link
Plus
Send
Send
Pin