Skip to main content

Hvordan gjorde Microsoft Hotmail raskere enn noensinne !?

Hvordan gjorde Microsoft Hotmail raskere enn noensinne !?

Geoffrey Carr

Hastighet er av essensen i dagens liv! Og mer, på nettet! Det er en slik faktor som enhver teknisk eller ikke-teknisk bruker ønsker. Med internett bredbåndshastigheter skyting opp er det den tiden at selskapene også prøver sitt beste for å gi brukerne bedre brukeropplevelse

Enkel tilgang, hastighet og enkelhet er de nye parametrene som eldre systemer gjenoppbygges i dag. Og Windows Live Hotmail er ikke noe unntak.

Et par dager tilbake annonserte Microsoft en raskere versjon av SkyDrive ... og nå følger Hotmail.

Microsoft har jobbet med å gjøre Hotmail jo raskere og bedre ved å bruke tre enkle teknikker. Teknikkene er som følger:

  1. caching: Moderne Hotmail cache informasjonen etter at den er lastet ned. Dataene lagres i nettleser DOM (Dokumentobjektmodell). De cache også e-postene du har lest, så hvis du åpner den samme e-posten igjen og igjen, vil den ikke hente dataene igjen fra serveren. I den nye Hotmail oppdager serveren når kontoen din endres - for eksempel når en ny melding blir levert - og det sender et varsel til nettleseren. Nettleseren henter deretter oppdaterte data, slik at innboksen din aldri blir synkronisert. Til slutt, når du logger deg ut, blir cachen fjernet for å sikre personvern.
  2. Pre-lasting: Ny Hotmail først overskriftene dine er forhåndsdefinerte og cache de første få meldingene. Også, mens du leser e-posten, lagrer du automatisk den neste i listen. Dette er gjort på grunnlag av sin interne studie. Den laster også koden og dataene. For eksempel innebærer de fleste Hotmail-økter sending av e-post. Så mens du leser og sletter e-post, laster den ned og cuffer JavaScript og HTML-koden og adressebokdataene du trenger for å skrive en ny e-postmelding.
  3. Asynkrone operasjoner: Den nye Hotmail venter ikke lenger på serverresponser for de fleste operasjoner før du oppdaterer brukergrensesnittet. I den nye Hotmail, når du sletter en melding, oppdaterer Hotmail meldingslisten umiddelbart, og du kan fortsette å jobbe med en gang. I bakgrunnen køber klientkoden handlinger og kaller serveren for å slette e-posten. Så e-post blir fortsatt slettet, men uten ventetiden.

Så, takket være caching, pre-loading og asynkrone operasjoner kan man oppnå en 10x raskere Hotmail.

For å se hastighetsvariasjonen, sjekk ut denne videoen.

Hotmail-brukere ... hva er din erfaring? Fornøyd? Eller ikke ennå!

Link
Plus
Send
Send
Pin