Skip to main content

Slik ser du 2017 World Series Live

Slik ser du 2017 World Series Live

Geoffrey Carr

2017 World Series er offisielt her. Hvis du er interessert i å fange all handlingen, er det de forskjellige måtene du kan se serien på din TV eller mobilenhet.

Los Angeles Dodgers vil motta Houston Astros, hvorav sistnevnte aldri har vunnet en World Series, og den førstnevnte har ikke vunnet alt siden 1988. Det burde være en flott matchup bestående av to lag som begge har flotte pitching staffs og en oppstilling som kan slå ballen veldig bra.

Enda viktigere, selv om du vil se spillene, om det er hjemme på fjernsynet eller på farten, bruk din mobilenhet. Her er noen måter du kan fange all handlingen på.

Over luften

Kanskje den enkleste og billigste måten å se World Series i år er, er å se den over luften ved hjelp av en enkel TV-antenne, da alle syv spillene blir sendt på FOX, med hvert spill startende klokken 8:00 ET.

Hvis du ennå ikke har et TV-antenneoppsett, må du følge vår veiledning om hvordan du skal komme. Hvis du allerede har en antenne satt opp, må du sørge for at du gjør alt du kan for å få best mulig mottak - om det innebærer å bytte ut din nåværende antenne med en riktig, eller bare plassere den på en mer optimal plassering.

MLB.TV

Hvis du vil være borte fra hjemmet og trenger å se World Series fra en mobil enhet, er MLB.TV et alternativ - du får tilgang til alle World Series-spillene, men det er en stor advarsel.

I tillegg til å betale for et MLB.TV-abonnement ($ 24,99 for å se World Series hvis du ikke allerede har abonnement), må du også logge på med en kabelleverandør for å kunne se spillene. Dette er åpenbart en stor bummer, men heldigvis er dette ikke det eneste streaming-alternativet.

FOX Sports Go

Mens du fortsatt trenger å logge på med kabelleverandøren din for å utnytte FOX Sports Go, er tjenesten i det minste gratis å bruke til å begynne med, noe som gjør det til det beste alternativet hvis du vil streame spillet på mobilenheten din. Hvis du ikke har et kabelabonnement, vil kanskje en sjenerøs venn eller et familiemedlem la deg låne deres.

Appen er tilgjengelig for både Android og iOS-enheter, og mens jeg foretrekker MLB.TVs brukergrensesnitt, slår dette å måtte betale for abonnementet.

Link
Plus
Send
Send
Pin