Skip to main content

Slik slår du ditt smarthome inn i et sikkerhetssystem med blikkutsikt

Slik slår du ditt smarthome inn i et sikkerhetssystem med blikkutsikt

Geoffrey Carr

Winks brukergrensesnitt fokuserer ikke veldig mye på sikkerhet som andre smarthome-plattformer gjør, men det har endret seg med en ny funksjon lagt til Wink-appen kalt Lookout. Slik setter du opp det.

Gitt, kan du bruke din Wink-oppsett som et sikkerhetssystem og sette opp varsler når en dør åpnes, men det er egentlig ikke ment å være for sikkerhet. Det er derfor Lookout er endelig her - det gjør kontrollen med huset mye lettere fra et sikkerhetsmessig synspunkt.

For å komme i gang åpner du Wink-appen og trykker på menyknappen øverst til venstre på skjermen.

Deretter klikker du på "Lookout". Du må kanskje bla ned for å komme til det, avhengig av hvor mange enheter du har satt opp i appen.

Trykk "Neste" nederst til høyre.

Wink vil fortelle deg litt om Lookout og hva det gjør. Trykk på "Neste" igjen for å fortsette.

Trykk på "Kom i gang".

Deretter vil appen se gjennom alle enhetene dine som er koblet til din Wink-hub og vise dem som jobber med Lookout. Velg hver du vil inkludere, og klikk deretter "Neste".

Oppsettdelen er nå fullført! Trykk på "Gå til utkikk nå" for å fortsette.

Kontrollskjermbildet for Lookout er ganske grunnleggende. Alarmer blir aktivert som standard, men du kan trykke på den store runde klokkeknappen for å slå dem av når (og trykk på den igjen for å slå dem på igjen).

 

Du kan trykke på ikonet for innstillingshjul i øverste høyre hjørne for å se aktivitetene til alle sensorene og enhetene dine, samt administrere hvilke enheter som er inkludert i Lookout.

 

Nå, når en sensor oppdager bevegelse eller en dør åpnes, får du et øyeblikkvarsel på telefonen din.

Derfra kan du trykke på varselet for å åpne Wink-appen. Deretter trykker du på "Take Action" nederst.

På dette punktet kan du enten ringe til en venn for å sjekke huset ditt for deg mens du er borte, eller du kan ringe 911 og få politiet til å gjøre det i stedet, avhengig av hvor alvorlig situasjonen er.

Og det er ganske mye det. Wink Lookout er enkelt å sette opp og enda enklere å bruke. Selvfølgelig fungerer det best når du har forskjellige sensorer plantet over hele huset ditt, så vel som sirener som kan gå av når et innbrudd oppdages, men det fungerer fortsatt bra selv om du bare har noen sensorer her og der-det er bedre enn ingenting!

Link
Plus
Send
Send
Pin