Skip to main content

Windows Club får et nytt utseende - Tilbakemeldinger velkommen!

Windows Club får et nytt utseende - Tilbakemeldinger velkommen!

Geoffrey Carr

Jeg antar å få et nytt tema for The Windows Club var allerede litt forsinket. Det som førte meg til handling, om enn litt sent, var behovet for å få TWC til å bli raskere etter at Googles clearion ringte til webmastere for å våkne opp og få nettsteder til å lastes raskere. Vel, hastighet betyr nå - minst den ene av de 200 + parametrene som påvirker søkerangeringene. Og jeg følte at det var behov for å redusere TWC-ladetiden ytterligere.

Med dette i betraktning bestilte jeg Nirbhay Mandelia, en ung dynamisk profesjonell nettutvikler og frilanser som nylig fullførte etterutdanning i Computer Application fra Pilani, India, for å designe et nytt tema. Selv om utseendet kan lignes på vårt andre nettsted The Geeks Club, har temaet blitt optimalisert og omformet i HTML5, med Rich Snippets og innebygd administrasjonsstøtte og gjort fullt kompatibel med WordPress 3.2.X. Kjerneutførelsen på serveren er nå 2X raskere enn sin tidligere avatar på TheGeeksClub.

Du har kanskje lagt merke til at nettstedet nå har et rent, lett-å-øye, minimalistisk utseende med aksentene mindre på utseende, men mer på å forbedre fart og funksjonalitet, og dermed gi deg en bedre brukeropplevelse.

Innholdet lastes først, så du trenger ikke vente på klokkene og fløyter eller bakgrunnen som skal lastes. Du kan begynne å lese innholdet med en gang, med widgetene og annonsene lastes inn mens du leser.

Delingsknappene vises i begynnelsen og på slutten av innlegget for å gjøre deling så mye enklere, hvis du liker innlegget og ønsker å dele det.

Disqus kommentarsystem er blitt vedtatt og integrert i temaet. Du kan nå liker, abonnere, kommentere og dele også.

Hjemmesiden inneholder en liste over Forfattere, en lenke for å sende inn tips eller gjesteinnlegg og en link til å kontakte oss. Hvis din innleverte gjestepost oppfyller TWC-krav, vil du selvfølgelig bli kreditert med en tilbakekobling til bloggen din / nettsiden eller sosial profil. Hvis du ønsker å skrive regelmessig og bli med i dette teamet av Microsoft MVPs, Microsoft Student Partners og Windows entusiaster, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Temaet er fortsatt et arbeid i gang, og litt polering er ventet. For eksempel må de relaterte innleggene legges til i slutten av innlegget og så videre.

I mellomtiden vil vi gjerne få dine reaksjoner. Liker det? Eller ikke!? Buketter, murstein, forslag, observasjoner, tilbakemelding, kommentarer er hjertelig velkommen, og faktisk - vær så snill - vær så snill og vær så snill. Det vil bidra til å gjøre ting bedre på TWC. 🙂

Link
Plus
Send
Send
Pin