Skip to main content

De beste måtene å videochat fra Windows, Mac, iPhone eller Android

De beste måtene å videochat fra Windows, Mac, iPhone eller Android

Geoffrey Carr

Hvis du bor langt unna folkene du bryr deg om, er videochatting den beste måten å føle deg som om du er der med dem personlig. Men det er så mange videochat-apps der ute, hvorav mange bare fungerer på enkelte plattformer. Hvordan vet du hvilken du skal bruke?

Hvis du har forsøkt å sette opp en innledende videochatt med noen, vet du problemet her. Mine foreldre er begge iPhone-brukere, men jeg er en Android-fyr. Alt de vet er FaceTime, men jeg har ikke tilgang til det. Å prøve å få dem til å forstå hva de trenger å gjøre for å chatte med meg, kan være ... mindre enn moro.

(Men seriøst, hva med kryssplattform FaceTime, Apple? Vi vil alle bruke det.)

Heldigvis er vi her for å hjelpe. Vi testet en rekke apper på Android, iPhone, Windows og MacOS for å finne det beste for en gitt situasjon. La oss gjøre denne tingen.

Vår virkelige anbefaling: Bare bruk Facebook Messenger

Se, jeg skal kutte jakten her: Facebook Messenger er en fin måte å videochatte med stort sett alle du kjenner. Du har kanskje ikke innsett Facebook har videochatt, men det gjør det - og det er overraskende bra.

Og siden nesten alle er på Facebook, de har sannsynligvis allerede den nødvendige appen, som er tilgjengelig stort sett alle plattformer. Android og iOS har dedikerte mobilapper for Messenger, og datamaskinbrukere kan bare utnytte webversjonen av Messenger.

Hvis du og personen du vil chatte med begge har Facebook, er det egentlig ikke en brainer. Hopp over hodepine og bare bruk det.

Hvis du ikke har Facebook (eller prøver å chatte med noen som ikke gjør det), ingen bekymringer! Fortsett videre for de ulike plattformbaserte verktøyene.

Windows til Windows: Skype

Hvis du er en Windows-bruker, er Skype det opplagte valget her: det kommer med Windows når Microsoft eier det, og det har blitt synonymt nok med videochat som i utgangspunktet alle har en Skype-konto. Selv om du ikke gjør det, kan du logge inn med Facebook hvis du vil ... men hvis du har Facebook, vennligst bare se tilbake til forrige avsnitt i denne veiledningen.

Chatter mellom to Apple-produkter (Mac, iPhone og iPad): FaceTime

Apple-brukere! FaceTime er hvor det er for dere, men jeg vil være ærlig: Jeg måtte ikke fortelle det. Du er sannsynligvis allerede på FaceTime-toget. Hvis ikke, ombord.Toot toot!

Seriøst, men det kommer på alle Mac, iPhones og iPads, det fungerer bra, og alle vet om det. Hvorfor vil du bruke noe annet?

Android til Android: Google Duo

Android er litt mer av et innviklet rot enn iOS eller Mac, fordi det er entonn av forskjellige apps. Skype er tilgjengelig på Android, Facebook Messenger er tilgjengelig på Android, og Googles eldre videochattilbud, Hangouts, er fortsatt ganske bra på Android. Men når det gjelder Android-til-Android-chatter, er det et nytt valg som er bedre enn resten: Google Duo.

Dette har, i det minste i teorien, blitt de facto-standarden for videosamtaler på Android. Det er ærlig talt den beste videochattplattformen jeg personlig har brukt på Android, som det bare ser ut tilarbeid. Så mye som jeg hater å innrømme det, er det noe Android kunne bruke mer av.

På andre plattformer: Skype eller Hangouts, Sannsynligvis

Ok, så nå for det virkelige hodeskraperen: Video chatter folk som ikke har Facebook og bruker en annen plattform enn deg. Ugh.

De åpenbare valgene her kommer til å være Skype og Hangouts. De er begge tilgjengelige for stort sett alle store plattformer der ute - Skype er på Windows, Android, Mac og IOS; mens Hangouts er tilgjengelig på Android, IOS og Internett. Du trenger bare en gjeldende konto for å bruke en av dem.

Det er også verdt å nevne at hvis du prøver å chatte Android til iOS, er Google Duo også tilgjengelig på begge plattformene. Det ville være min anbefaling i den situasjonen, selv om de andre alternativene som er nevnt her, også ville fungere.

Link
Plus
Send
Send
Pin