Skip to main content

SkyDrive nye funksjoner: Høyoppløselige bilder, GIF-støtte, Tilpasset deling

SkyDrive nye funksjoner: Høyoppløselige bilder, GIF-støtte, Tilpasset deling

Geoffrey Carr

For alle dere fotoentusiaster som liker å lagre bilder på nettet, har Microsoft nettopp gitt deg en grunn til å smile ved å annonsere en rekke nye funksjoner for foto og fildeling til SkyDrive.com. Som en del av sin fortsatte innsats for å bli en av de mest effektive tjenesteleverandørene av cloud storage, har Microsoft lagt til nye funksjoner i SkyDrive med støtte for flere filtyper, nye redigeringsfunksjoner, flere måter å dele med noen og lagt til kontroller over hva du ' ve delt.

SkyDrive nye funksjoner

La oss sjekke ut de nye funksjonene i SkyDrive.

Se bilder med høy oppløsning og animert GIF

Med den nye oppdateringen støtter SkyDrive.com nå høyere DPI-skjermer som ClearType Full HD og Retina. SkyDrive.com kan måle DPI-skalaen på enheten din, og når skjermen støtter, viser den høyere oppløsning og miniatyrbilder. Også SkyDrive.com støtter nå animerte GIF-er, som ikke var mulig tidligere.

Tilpasset deling med kontroll

Hittil har SkyDrive tillatt deg å dele et enkelt bilde eller hele mappen med vennene dine. Nå med de nye funksjonene kan du dele individuelle grupper med filer fra hvor som helst i SkyDrive. Omar Shahine, Group Program Manager, SkyDrive.com, nevnt på bloggen.

“You can share two photos from your camera roll, or a hundred. You can share a file in one folder along with another file from a different folder. And you can share different things with different people.”

For å holde et bedre spor av alle de tingene du har delt, har SkyDrive introdusert "Den nye Delt visning”. Denne nye delte visningen viser alle ting du har delt, og hva som er delt med deg. Dine egne ting vil være plassert på toppen av den tapt, sortert etter det du nylig har delt. Dette følger etter en liste over personer som har delt noe med deg, sortert etter hvem som delte ting sist.

SkyDrive har også gitt en utvidelse til redigeringsanlegget. Ved å sjekke "Mottakere kan redigere"Alternativet kan du tillate mottakere å redigere dokumentene når en SkyDrive-fil deles med dem via en e-post.

En spesiell omtale for utviklere

På utviklerens synspunkt kan SkyDrive nå redigere mange forskjellige typer tekstfiler i nettleseren ved å legge til innbygget støtte for visning og redigering av mange forskjellige typer tekstfiler. Kodefiler inkluderer JavaScript, CSS, HTML, etc., som igjen kan deles med andre og redigert av dem.

I forrige uke hadde Microsoft annonsert nye båndbreddebesparende plassholderfiler og offline filtilgangsmuligheter i SkyDrive for Windows 8.1. Og nå med nye webfunksjoner lagt til i SkyDrive.com, gjør det absolutt Microsoft til en tøff konkurrent mot Dropbox, Google Drive, SugarSync og andre leverandører av sky lagring.

Link
Plus
Send
Send
Pin