Skip to main content

ScreenFaceCam - Et gratis skjermopptak verktøy med web cam feed

ScreenFaceCam - Et gratis skjermopptak verktøy med web cam feed

Geoffrey Carr

Skjermopptak kan være nyttig til tider, spesielt når du trenger å ta opp en video for å laste opp til YouTube, og dele den med andre for å vise frem dine ferdigheter. Det er mange applikasjoner tilgjengelig for alle større operativsystemer som har muligheten til å ta opp skjerm, men ikke med webkamera feed. Det er hvor ScreenFaceCam står fra hverandre.

Søknaden kommer over som et brukervennlig skjermopptaksverktøy med webkamera live stream capture support. Programmet lar deg ta opp en del eller hele ditt Windows-skrivebord med eller uten et webkamera bilde i høyre hånds hjørne, i HD-video, med lyd, opptil 1080p. Ingen tidsbegrensninger. Ingen restriksjoner. Ingen pop ups og ingen nagging å oppgradere!

ScreenFaceCam

Når du laster ned applikasjonen og installerer den, blir du møtt av et tomt vindu. Vinduet viser en meny øverst i venstre hjørne av den. Menylinjen inneholder alternativer for gratis skjermopptakingsverktøy. For eksempel viser kategorien 'Cam and Mic' alle lydkilder og webkameraer som er koblet til systemet. Du kan gjøre et passende valg og fortsette.

Ved hjelp av ScreenFaceCam kan du enten ta opp hele skjermen eller velge skjermregion av ditt valg. Bare pek musepekeren til kategorien "Opptak Størrelse og område" og velg ønsket alternativ.

Ved å få tilgang til videokvalitetalternativer under kategorien "Videokvalitet", kan du endre videokvaliteten og starte opptakssesjonen. 4 alternativer er tilgjengelige,

  1. Høyeste kvalitet
  2. Høy kvalitet
  3. Medium kvalitet
  4. Lav kvalitet

For å starte opptakssesjonen, trykk på 'Start og Stopp' -fanen og velg 'Start opptak' -alternativet. Når du er ferdig, velg "Stopp innspilling" for å stoppe opptaket.

ScreenFaceCam ulemper

  • Ingen nøkkelstøtte
  • Ingen systembakken integrering støtte
  • Annonse-støttet program, viser en "screenfacecam.com" -logoen i nedre venstre hjørne av dataskjermen.

Mangler til side, ScreenFacecam kommer i kombinasjon med den gratis Windows Movie Maker-programvaren fra Microsoft, ideell for å lage skjermbilder av Windows-datamaskinen og laste dem opp til Facebook. Forfatter av programmet hevder å fjerne uoverensstemmelser, fikse feil og introdusere nye funksjoner i neste gratis versjon av programmet for å gjøre det bedre for bruk.

Link
Plus
Send
Send
Pin