Skip to main content

Internet Explorer 11 Funksjoner: En komplett rundtur

Internet Explorer 11 Funksjoner: En komplett rundtur

Geoffrey Carr

Ved siden av utgivelsen av Microsoft Windows 8.1 Preview i går, den nye av Internet Explorer - Internet Explorer 11 også ble presset for brukernes testing. Den nye nettleseren hevder å være raskere enn sin forgjenger, med bedre berøringsytelse, raskere sidelast og en integrert nettleseropplevelse på tvers av Windows-enhetene.

En omfattende oversikt over nettleseren for ny generasjon bekreftet støtten til opptil 100 åpne faner om gangen uten å kompromittere batteristrømmen eller drepe nettleserens ytelse. Selskapet sier at det har implementert noen "uavhengige tabulator" -funksjon som hevder å bruke minne og prosessor i like store tiltak.

Webbrukere som bekymrer seg om personvernet mens du bruker Chrome, trenger ikke Firefox eller andre nettlesere bekymre deg mer. Bare ikke fortsett å miste personvernet ditt ytterligere. Last ned Internet Explorer Beta i dag, det er gratis! Microsoft MSDN-blogginnlegget gir en nedtur til alle funksjonene.

IE 11 Funksjoner

Immersive Browsing

IE11 gir nå en rask, flytende opplevelse med nettstedene dine som vises først. I situasjoner hvor du vil ha sidebaserte websider åpne i Windows 8 for lesing, lar IE11 deg få det. Du kan raskt sveipe frem og tilbake mellom sider.

:

Trykk på Responsiveness

Microsoft har forbedret berøringsresponsen for IE 11. Nettleseren er i stand til å produsere fingeravtrykk ved å bruke GPUen til å behandle bevegelser som panorering, zooming og sveiping.

Aktiverer neste generasjon av nettsteder og apper

IE11 støtter ekte verdensstandarder og kompatibilitet, og nye utviklerverktøy gjør det mulig for utviklere å bygge høyverdige webopplevelser på Windows-enheter.

Opprett websider i Windows 8.1 Startskjerm

Levende sider kan festes som fliser til startskjermbildet for Windows 8.1. De stakkede sidene kan trekke dataene fra favorittwebområdene dine med jevne mellomrom og være i live med aktivitet. Deretter holder du oppdatert.

Maskinvare-akselerert 3D Web grafikk

IE11 får til slutt WebGL-støtte. Det er en åpen grafikkstandard som er i stand til å gjengi 3D-grafikk i nettlesere. Internet Explorer, til nå har aldri støttet WebGL, tilsynelatende av sikkerhetshensyn. Selskapet har endret sikkerhetsspørsmålene ved å endre spesifikasjonene i nye standarder. Dermed kan WebGL-funksjonaliteten i nettleseren nå levere omsluttende webinnhold.

Plug-Free HTML5 video

IE11 støtter pluginfri HTML5-video med de nyeste standardene for lukket captioning, streaming som tilpasser til tilgjengelig nettverksbåndbredde og rettighetsadministrasjon - slik at alt videoinnhold kan være like godt som de profesjonelle

For komplett liste over IE 11 funksjoner, les MSDN blogginnlegget.

Relaterte innlegg:

  • Liste over alternative nettlesere for Windows
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Internet Explorer 11 Nye funksjoner og APIer
  • Gratis testverktøy for nettleserprestasjon
  • Kan ikke åpne bestemt nettsted i Chrome, Firefox, Edge, IE

Link
Plus
Send
Send
Pin