Skip to main content

Deaktiver lokalisering for å se alle Windows Store-apper i Windows 8

Deaktiver lokalisering for å se alle Windows Store-apper i Windows 8

Geoffrey Carr

Windows Store lar deg bla gjennom og installere mange Windows 8-apper. Noen av appene som finnes i Windows 8-butikken, kan være til stede, men kan ikke bli tilbudt eller synlig for deg.

Dette skyldes at Windows 8 har som standard aktivert lokalisering for apper. Som et resultat vil ikke alle landsspesifikke eller språkspesifikke apper bli vist til deg - bare de som gjelder for din lokale blir vist.

Mange utviklere liker å lokalisere Windows-apper for landsspesifikke eller språkspesifikke målgrupper, men andre liker å "globalisere sine apps for et globalt publikum.

Last ned Windows 8 Store apper, ikke tilgjengelig i ditt land

Todisable lokalisering, klikk på Windows Store-flisen for å åpne den. Flytt musepekeren til nederste høyre hjørne for å hente Charms-linjen. Klikk på Innstillinger> Innstillinger.

Du vil se og mulighet til å Gjør det lettere å finne apper på mine foretrukne språk. Standard vil være Ja. Flytt glidebryteren og velg Nei.

Du vil nå kunne se alle Windows Store-appene!

Hvis du trenger det, kan du også gjøre det enklere å finne programmer som inkluderer tilgjengelighetsfunksjoner, ved å flytte skyvekontrollen til Ja.

Link
Plus
Send
Send
Pin