Skip to main content

Slik endrer du navn på enheter på nettverket ditt i Eero-appen

Slik endrer du navn på enheter på nettverket ditt i Eero-appen

Geoffrey Carr

Eero er et fantastisk nettverks Wi-Fi-system som kan bidra til å eliminere spotty Wi-Fi i huset ditt. Enheter kan imidlertid vises i appen som et opprørt rot. Slik endrer du navn på dem slik at det er enklere å vite hvilken enhet som er.

I listen over enheter i Eero-appen vil det bare vise serienummer, modellnummer eller bare "Vertsnavn" som standard for de fleste enheter. Dette gjør det vanskelig å vite nøyaktig hvilken enhet det er. Og med sikkerhet som en stor bekymring for mange brukere, kan det være litt skummelt å se en ukjent enhet på nettverket ditt.

Den gode nyheten er at det er sannsynlig en smarttelefon, datamaskin, nettbrett eller annen Wi-Fi-enhet som bare trenger et bedre navn. Slik identifiserer du og bytter navn på enheter på Eero-nettverket ditt i Eero-appen.

Start med å åpne Eero-appen og peke på hvor det står "XX Connected Devices". I mitt tilfelle står det "28 tilkoblede enheter".

Derfra ser du en liste over alle enhetene som er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt. Du kan bla gjennom det for å se dem alle.

Det kan være litt vanskelig å vite hvilken enhet som er når de heter usammenhengende, men å se på produsenten av enheten kan hjelpe.

I dette tilfellet er enheten et Nest-produkt, og siden den eneste enheten i huset mitt som er laget av Nest er Nest Secure-sikkerhetssystemet, vet jeg nøyaktig hvilken enhet det er. Trykk på den for å åpne mer informasjon om den enheten.

Deretter trykker du på "Kallenavn" øverst for å gi nytt navn til enheten.

Skriv inn et unikt navn for det som gjør det enkelt å identifisere i listen. Trykk "Lagre" øverst til høyre når du er ferdig.

Du blir tatt tilbake til listen over enheter, og hvis jeg ruller ned, ser jeg "Nest Secure" i listen.

Nå blir det litt vanskelig hvis du har multipler av samme enhet. For eksempel, hva om du har fire ekkobrikker fordelt over huset ditt? Det er vanskelig å fortelle dem i Eero-appen. Du kan imidlertid begynne å spille musikk på en av dine ekkoer og se på hvilken som laster ned data i Eero-appen. (Bare tilpass dette trikset til hvilken type enhet det er.)

Nå vet du nøyaktig hvilken enhet det er, og du kan gå til en omdøpe den til "Kitchen Echo" eller noe lignende.

Link
Plus
Send
Send
Pin