Skip to main content

SkyFonts: Last ned og installer Google Fonts på Windows PC

SkyFonts: Last ned og installer Google Fonts på Windows PC

Geoffrey Carr

Google har alltid lansert, og noen ganger ikke lenger, mange produkter og tjenester for brukeren. En av sine tilbud, Google Fonter har alltid fokusert på å tilby flotte og åpne kildefonter på nettet uten kostnad. Som sådan har det gjort noen nye skrifttyper tilgjengelig for bruk. Tidligere hadde den også en liste over skrifttyper, men de kunne brukes til nettsider. Trenden har imidlertid forandret seg nå. Disse skriftene kan installeres på din Windows PC!

Google i samarbeid med SkyFonts har gjort de nye skriftene fra Google Fonts katalog tilgjengelig for brukerne. Verktøyet lar brukerne installere og synkronisere skrifter fra nettet til Windows- eller Mac OS X-enhetene. Hver gang en skrift er oppdatert eller nye tegn legges til, oppdaterer verktøyet automatisk skrift på enheten.

Installer desktop versjon av Google Fonts på Windows

SkyFonts vil installere desktopversjoner av Google Fonts på din Windows 8-PC. Vær oppmerksom på at nedlasting og installasjon av SkyFonts krever .NET Framework 4 installert. Hvis du ikke har installert det, blir du bedt om å installere oppsettet først.

Du må også opprette en gratis konto med fonts.com for å laste ned og synkronisere nye fonter fra appen. Hvis du ikke vil gjøre det, men fortsatt bruker SkyFonts, kan du laste ned skrifter direkte gjennom Google Code-prosjektet.

SkyFonts går stille i bakgrunnen. Du kan se det i form av et lite ikon som er synlig på oppgavelinjen. Dette sikrer at applikasjonen oppdaterer seg selv når det trengs.

Hvis du vil legge til nye skrifttyper i Fontsamlingen, klikker du ganske enkelt på ikonet som ligger i oppgavelinjen, velger alternativet Choose Fonts og deretter Google Fonts.

Når du er rettet til en ny side, klikker du på "Browse Google Fonts" -knappen.

Deretter velger du ønsket skrifttype i vinduet 'Google Fonts', klikker på rullegardinmenyen ved siden av SkyFonts-knappen og klikker deretter 'Legg til'. Du vil få en bekreftelsesmelding om at ønsket skrifttype er lagt til i skriftfeltet.

Du kan sjekke det under "Fonts" -menyen i SkyFonts hovedvindu.

Ganske nyttig, må jeg si!

SkyFonts nedlasting

Du kan laste ned SkyFonts fra sin hjemmeside.

Link
Plus
Send
Send
Pin