Skip to main content

Hvordan se din uber eller lyft passasjer vurdering

Hvordan se din uber eller lyft passasjer vurdering

Geoffrey Carr

Etter hver Uber og Lyft-tur kan du vurdere driveren din ut av fem stjerner basert på hvor god eller dårlig turen var. Du kan imidlertid ikke vite at sjåførene også vurderer deg som passasjer. Slik viser du passasjerklassifisering for både Uber og Lyft.

Når du ber om en tur, vil den nærmeste driveren motta forespørselen, og de får muligheten til å godta eller nekte det. Hvis den nektes, flyttes forespørselen til nærmeste driver. Vanligvis bør du ikke ha det vanskelig å få en sjåfør til å godta forespørselen din, men hvis du har lav passasjervurdering, kan det påvirke sjansene dine alvorlig. Så det er godt å vite hvor du står.

Din Uber Passenger Rating

Start med å åpne Uber app på telefonen din og trykke på menyknappen øverst til venstre på skjermen.

I sidefeltet som dukker opp fra venstre side, ser du navnet ditt og profilbildet øverst. Nedenfor vil navnet ditt være din passasjerklassifisering av fem stjerner. Det er det! Lett, va?

Din lyftpassasjerklassifisering

Dessverre er det for øyeblikket ingen måte å se din Lyft passasjer vurdering i selve appen, men du er ikke helt uheldig.

Kanskje den enkleste måten å finne vår passasjerklassifisering på er å bare spørre din Lyft-sjåfør neste gang du tar en kjøretur, se passasjerklassifisering for å få en rask følelse av hva slags passasjer du er. Så høflig å spørre dem om passasjerklassifisering er en rask og enkel måte å finne ut av det.

Alternativt kan du kontakte Lyft Support, og de kan fortelle deg hva din passasjerklassifisering er. Personlig slo jeg opp Lyfts support Twitter-konto og kunne finne ut passasjerkvaliteten min på den måten.

Hvordan være en god passasjer

Hvis passasjerkvaliteten din ikke er så god som du hadde håpet, eller hvis du bare vil beholde den perfekte femstjernersverdigheten intakt, er det noen ting du bør huske på når du tar en Uber eller en Lyft.

Over på Reddit har mange Uber-drivere og passasjerer chimert inn på hva som gjør en god eller dårlig passasjer. Her er noen viktige punkter å vite:

  • Ikke stryk av røyk eller annen skarp lukt som kan nøle.
  • På samme måte må du ikke røyke eller drikke under turen.
  • Ikke kast opp i bilen (en ganske åpenbar tips).
  • Vær klar når Uber eller Lyft kommer.
  • Ikke vær høy eller ubehagelig.

Til slutt kommer det egentlig bare ned til å ikke være en rykk og ha noen felles høflighet, noe som ikke er vanskelig å gjøre i det hele tatt. Hvis du klarer å klare det, må passasjerkvaliteten være ganske høy og du bør ikke bekymre deg for det for det meste.

Tittel Bilde av Uber

Link
Plus
Send
Send
Pin