Skip to main content

RegOwnershipEx: Ta eierskap av registernøkler enkelt

RegOwnershipEx: Ta eierskap av registernøkler enkelt

Geoffrey Carr

Du kan være klar over vårt freeware RegOwnit, som lar deg ta full kontroll over Windows-registernøkkene enkelt. RegOwnershipEx er et annet gratis verktøy som lar deg utforske registernøklene og ta eierskap. Denne prosessen kan også gjøres fra Windows, selv, men det er litt av et problem å gjøre det manuelt. RegOwnershipEx kan gjøre denne oppgaven på få sekunder. Programvaren er bare tilgjengelig i bærbar versjon og inneholder forskjellige filer for Windows 8 og Windows 7 OS.

DeWindows Registry er en hierarkisk database som lagrer konfigurasjonsinnstillinger og alternativer på Microsoft Windows-operativsystemer. Dessverre er noen av delene av registret ikke lett tilgjengelige, fordi vi ikke har visse privilegier for å redigere registernøklene. I slike tilfeller må du, for å redigere slike registernøkler, ta eierskap av registernøklene, slik at du kan endre og endre dem etter dine behov.

Merk: Før du gjør endringer i systemet, anbefales det å sikkerhetskopiere registret ellers lage et systemgjenopprettingspunkt, slik at du kan gjenopprette PCen hvis noe går galt.

Som jeg allerede nevnte, lar det RegOwnershipEx deg bla gjennom registertastene. Det treviste nettleservinduet lar deg se på registernøkler uten problemer. I tillegg kan du også bokmerke en registernøkkel slik at hvis du trenger samme nøkkel igjen, trenger du ikke å kaste bort tid på det. Du kan bokmerke så mange nøkler du vil ha.

Når en nøkkel er lastet, viser programvaren nåværende nøkkelstatus. Det vil også vise deg hvem som er den nåværende eieren av nøkkelen og hvis full tilgang til den aktuelle nøkkelen tilgjengelig eller ikke. Du kan ta eierskap av den registernøkkelen ved å trykke på "Ta eierskap" -knappen.

Fra selve programvaren kan du åpne den samme registerfilen i registret og redigere etter behov. Når du er ferdig med tingene, kan du gjenopprette eierskapet til registernøkkelen og nøkkelen vil være akkurat som det var før.

Det var ganske enkelt. Programvaren har konvertert en lang manuell prosess til en enkel. Nå tar det bare sekunder å ta eierskap av registernøkler. Å gjenopprette eierskapet tilbake, er også en enkel prosess. Programvaren er enkel å betjene. og du kan laste den ned herfra.

Du vil kanskje også sjekke ut vårt freeware RegOwnIt.

Relaterte innlegg:

  • Windows Registry Editor Tips og funksjoner
  • Opprett systemgjenopprettingspunkt, Gjenopprett datamaskin ved hjelp av Systemgjenoppretting i Windows 10
  • Gratis Registry Defragmenter å defragere Windows Registry
  • Microsoft støtter ikke bruk av Registry Cleaners i Windows
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7

Link
Plus
Send
Send
Pin