Skip to main content

Så du fikk bare et Google-hjem. Hva nå?

Så du fikk bare et Google-hjem. Hva nå?

Geoffrey Carr

Så du gjorde et Google-hjem til jul. Det er kjempebra, fordi dette er en killer liten smart høyttaler som kan gjøremye av forskjellige ting - faktisk kan det være litt overveldende. Den gode nyheten er at vi har dekket deg. Her er noen ideer om hvor du skal komme i gang med ditt nye hjem.

Sett opp ditt nye Google-hjem

Første ting først: du må sette den dårlige gutten opp, fordi det er i utgangspunktet ubrukelig i esken. Men før vi kommer inn i det, vil jeg ta et kort øyeblikk for å ta opp noe som alltid er i brukernes sinn når de får en alltid lyttende enhet som Google Home:Det spioner ikke på alt du sier.Den lytter bare etter søkeordet ("OK Google" eller "Hei Google"), men det er det. Ingenting registreres eller sendes tilbake til Google før det hører disse ordene. Jeg lover.

Med det ut av veien, la oss få din nye høyttaler satt opp. Det første du vil gjøre, er å koble hjemmet ditt opp og laste ned Google Home-appen for iOS eller Android.

Start den og løp gjennom opplæringen - det er ganske grei. Når telefonen har koblet til Hjemmet, vil den spille en lyd, og du vil bekrefte.

Derfra etablerer du et rom og kobler hjemmet til Wi-Fi. Etter at alt er koblet til, logger du deg på Google-kontoen din, forutsatt at du har konfigurert Google Assistant på telefonen din, blir dine stemmeinnstillinger automatisk importert. Det er kult.

Til slutt vil du angi plasseringen der Hjemmet skal brukes, knytte musiktjenestene dine, og gjennomføre en rask opplæring om hvordan du bruker Hjem.

 

Med alle de enkle tingene ut av veien, er du klar tilegentlig begynn å bruke ditt nye Google-hjem.

Legg til en annen konto

Hvis du planlegger å dele hjemmet ditt med noen andre i huset (eller flere personer, til og med), vil du legge til alle andres Google-kontoer. Hvorfor? Fordi Google Assistant vil kunne skille folk etter deres stemmer, og derfor tilby personlige resultater.

Hvis jeg for eksempel forteller Google-startsiden min å legge til en aktivitet i kalenderen min, stemmer den med stemmen min til kontoen min og legger den bare til min personlige kalender, ikke min kone. Det fungerer på samme måte for henne.

Hvis du vil legge til en annen (eller tredje, fjerde, etc.) -konto til et eksisterende Google-hjem, må personen du vil legge til, installere Hjem-appen på telefonen. Når de starter den og logger på, vil den se etter nye enheter.

Siden alt er allerede satt opp, bør det bare hoppe rett inn på appens hovedskjerm, hvor du må trykke på Enheter-knappen øverst til høyre.

Derfra finner du Hjemmet du vil legge til kontoen til og klikker på "Link your Account" -knappen. Derfra følger du bare instruksjonene, og du er god til å gå.

Hvis du vil ha en mer detaljert titt på hvordan du legger til kontoer på Google-startsiden, sjekk ut dette innlegget.

Få tungen å flyte

Jeg mener, Google Hjemer en høyttaler, så bruk det for musikk er en ganske god ting å gjøre med det. Det er et par måter å få melodiene dine til å rulle med hjemme:

  • Kast det fra telefonen din
  • Spill den over Bluetooth
  • Si "Hei Google, Spill

Cool, ikke sant? Yeah. Men hvis du tok deg tid til å legge til flere kontoer i hjemmet ditt som beskrevet ovenfor, er det et par ting du vil se på.

Først av alt kan hver konto angi egne preferanser for musikk-tjenesten, Google Play Musikk, Pandora, YouTube Musikk og Spotify støttes alle, men du kan bare bruke en om gangen. Det er en merkelig quirk, men dessverre, det er ingenting du kan gjøre.

Hvis du vil endre musikkinnstillingene dine, åpner du Google-startsiden og klikker på Enheter-knappen øverst til høyre. Finn ditt hjem, trykk på de tre punktene i øverste hjørne av kortet, og velg deretter Innstillinger.

 

Deretter velger du alternativet Musikk. Du får se en liste over tjenestene dine, samt andre tilgjengelige alternativer.

Men la oss si at du har en Premium Spotify-konto, og din betydelige andre ikke. Du kan faktisk la ham / henne brukedinkonto ved å velge det siste alternativet her: "Ingen standardleverandør." Dette vil automatisk standardisere all musikk som spilles til de andre personens innstillinger. Vi har mer informasjon om hvordan det fungerer her.

Sett opp din Smarthome

Bortsett fra å være en høyttaler som du kan snakke med, er Google Home i utgangspunktet knutepunktet til hele smarthome. Hvis du har andre smarte enheter, som Philips Hue-belysning, Nest-termostater eller kameraer og lignende, så vil du sette dem opp i Google Hjem. Selv Chromecast og Android TV kan legges til ditt hjem for enkel kontroll med stemmen din.

For å konfigurere din smarthome, åpne Google Hjem-appen, skyv åpne menyen til venstre og velg "Hjemkontroll".

Derfra kan du legge til en enhet ved å trykke på pluss i nederste hjørne. Alternativt kan du også tilpasse rommene ved å skyve over til kategorien Rom.

Bare følg instruksjonene for å sette tingene dine opp, og hvis du treffer noen sanger underveis, sjekk ut vår primer på å sette opp din smarthome med Google Home.

Lag telefonsamtaler med Google Home

Ditt Google-hjem kan også doble som en ganske legitim høyttalertelefon - og det kan det uten at du trenger å røre degfaktiske telefonen. Bare si "Hei Google, ring "Ogpoof: Som magi, vil det starte et anrop.

Det er også rad fordi du kan angi at det skal brukes et anonymt nummer, ditt Google Voice-nummer (hvis du har en), eller til og med ditt personlige telefonnummer. Alle disse tingene kan stilles inn i Google Hjem-appen under Flere innstillinger> Samtaler på høyttalere.

For detaljerte oppsett instruksjoner, sjekk ut vårt innlegg.

Få matlagingsinstruksjoner, kjøp ting og alle slags andre ting

Mitt "hoved" Google Home er på kjøkkenet, fordi det er der jeg synes det er mest nyttig. Rydder opp? Spill litt musikk. Baking noe? Still inn en timer (du kan også endre volumet til tidsalarmen). Matlaging? Få trinnvise instruksjoner uten å måtte røre telefonen. Seriøst, det er en spillveksler.

Å få oppskrifter er også veldig enkelt å gjøre: Søk etter hva du vil, send det til Googles hjemmeside. Vi har faktisk en full opplæring om hvordan du får rulling, så hvis du går inn i mer granulære instruksjoner, gi det en titt.

Men vent, det er mer! Du kan også fortelle Google Startside å kjøpe ting for deg, og det vil. Det gjør dette ved hjelp av Google Express, men du må også angi leverings- og betalingsinnstillingene dine i Google-startsiden. Detaljert instruksjoner finner du her hvis du vil ha en nærmere titt på hvordan alt fungerer.

Selvfølgelig, siden Google-hjemmet ditt i utgangspunktet bare er Google-assistent i en høyttaler, kan du også gjøre alle de kule tingene du gjør med assistent på telefonen, for eksempel stille spørsmål, få en daglig orientering, hold en handleliste og en mye mer.

Hvis det er en funksjon du vil og kan ikke synes å finne, kan du også sette opp egendefinerte kommandoer ved hjelp av Android og Tasker. Det er ikke det enkleste oppsettet, men gitt tiden og tålmodigheten, kan du få det til å skje. Finn ut hvordan du går her.


Google Home er galskap, og dens funksjonalitet utvides hver dag. Stemmekontrollene er veldig naturlige, og jo mer du bruker det, jo mer finner du at du kan gjøre med det.

Link
Plus
Send
Send
Pin