Skip to main content

Slik endrer du enhetsnavn på Google Wifi

Slik endrer du enhetsnavn på Google Wifi

Geoffrey Carr

En av de mest verdifulle egenskapene til Google Wifi for meg er muligheten til å se nettverksaktiviteten min på enhetsnivå. Tingen er at mange enheter ikke rapporterer seg riktig til ruteren, så det er vanskelig å fortelle hva som er hva. Slik finner du ut det, og endrer navnet.

Første ting først: Du må finne en liste over alle enhetene på nettverket ditt. Vi har en detaljert veiledning om hvordan du gjør det, så vi anbefaler å lese det først. Men her er det raske og skitne:

  • Åpne Google Wifi-appen og dra over til den andre kategorien.
  • Trykk på "Enheter" -alternativet.

Enkelt, ikke sant? Yeah. Dette gir en liste over alle aktive enheter på nettverket ditt. Finn en enhet som ikke har et riktig navn - noe vakt, som "Android-5." Trykk på det og dra deretter over til fanen Detaljer.

 

Her blir det litt vanskelig, fordi du må finne ut hvilken enhet dette egentlig er. Hvis du har mer enn én Google Wifi, er det første stedet å starte, å sjekke hvilken enhet enheten er koblet til. I vårt testeksempel her er Android-5 koblet til Office Wifi, så i det minste kan jeg finne det på ting i den plasseringen.

Derfra er det best å identifisere hvilken enhet dette er ved IP-adressen. Ergo, du må vite hvordan du finner IP-adressen på alle enhetene dine, noe som kan være utfordrende. Hvis du ikke er sikker på hvordan du finner denne informasjonen, har vi en praktisk guide som dekker alle enheter. Værsågod.

I vårt testscenario fant jeg at "Android 5" egentlig er min Nexus 6P.

Når du har identifisert enheten ved å matche opp IP-adressene, klikker du bare på det lille blyantikonet for å endre navnet. Gi enheten et nytt navn, trykk på "Lagre" -knappen, og du er ferdig.

Gjør det bare for hver enhet på nettverket ditt (ha det gøy med det) for alltid å vite hva som spiser båndbredden din.

Link
Plus
Send
Send
Pin