Skip to main content

Personer App i Windows 8 - Del, Tilgangskontakter, Adressebok, Statusoppdateringer

Personer App i Windows 8 - Del, Tilgangskontakter, Adressebok, Statusoppdateringer

Geoffrey Carr

Håndtering av kontakter har alltid vært en vanskelig oppgave, på grunn av økningen i antall enheter som brukes til å lagre og få tilgang til dem - og økningen i antall online venner. Du får ikke en enkel enkelt kilde via hvilken du kan få full tilgang til alle lagrede kontakter. De Folk app i Windows 8 samler e-postkontakter og kontakter fra din tjeneste og sosiale kontoer i ett, enkelt å få tilgang til og bruke, plasser det du kan synkronisere på alle dine Windows 8-PCer.

Du vil være enig når jeg sier at e-post, teksting, telefonsamtaler, sosiale oppdateringer og kommentarer har blitt en uadskillelig del av vår daglige aktivitet som vi gjør på telefonens PC og nettbrett. Alle disse aktivitetene kan nå utføres med den nye "kontaktopplevelsen": The People App i Windows 8.

Folk App i Windows 8

The People App kobler deg til e-post og sosiale kontoer, og kombinerer alle kontaktene dine og deres oppdateringer, på et passende sted. Appen bruker Exchange ActiveSync og de sikre, standardbaserte APIene som OAuth, REST, etc. for å få tilgang til Facebook, Twitter og LinkedIn, for å synkronisere en kopi av kontaktlisten din fra skyen.

For å begynne å bruke People App må du først legge til en konto. Du kan legge til Facebook, Hotmail, LinkedIn, Google, Twitter og Outlook-kontoer.

Du må da gi appen, tilgang til Facebook, Twitter, etc, kontoer.

Når alle kontaktene og annen informasjon er synkronisert, vil appen gi deg en vakkert skreddersydd opplevelse der du kan se og kommentere sine sosiale aktiviteter og bilder, se kontaktinformasjonen eller sende dem en melding via hvilken tjeneste du og den kontakten har. har til felles.

Hvis du ser på en enkelt kontakt, kan du få all kontaktinformasjon og hva de skal gjøre.

Hvis du klikker på "Hva er nytt", får du et oversikt over sammendrag fra dine sosiale nettverk.

Du kan dele din siste favorittartikkel med venner og tilhengere bare ved å koble kontoene dine til Personer-appen. Den støtter funksjonen Del kontakt, som lar deg legge inn på Facebook eller Twitter fra en hvilken som helst Windows 8-app.

Selv når noen kommenterer bildene du nettopp lastet opp, animerer Personen-flisene (og "Me" -varsler-fanen i selve appen) med den oppdateringen og oppfordrer deg til å sjekke den. På samme måte, hver gang det er noen aktivitet gjort av en av dine pinnede kontakter, blir den umiddelbart reflektert på flisen.

Til slutt er det en ekstra funksjon - People Picker-kontrakten. Med dette kan enhver Windows 8-app påskynde enkle oppgaver som å sende en pakke fra et nettsted eller sende en liste over venner ved å raskt velge kontakter fra Folk-appen.

Utfordringen ligger imidlertid i å håndtere duplikatene. Hva om den samme personen som er en venn med deg på Facebook, er også en kollega på LinkedIn, og du følger også ham på Twitter? Under slike omstendigheter ville ikke appen i et forsøk på å få informasjonen fra en gitt person fra sine flere kontoer slå opp data fra alle kilder? Ikke i det hele tatt!

People-appen - akkurat som Windows Phone og Hotmail - oppdager automatisk at alle disse kontaktene er av samme person, og presenterer dem for deg som en enkelt "koblet" kontakt med alle dataene sammen på ett sted og på en flis.

People App husker forbindelsen din til tjenester som Facebook, Twitter og LinkedIn, uansett hvilken Windows 8-enhet du logger på fra. Gå her for å lære hvordan du kobler til eller kobler fra kontakter i Folk App.

Kilde: MSDN Blogger.

Har du sjekket ut det kule Frisk Maling for Windows 8 app?

Link
Plus
Send
Send
Pin