Skip to main content

OUTDATEfighter: Automatisk system og programvareoppdatering for Windows 7 | 8

OUTDATEfighter: Automatisk system og programvareoppdatering for Windows 7 | 8

Geoffrey Carr

Fra SPAMfighter utviklerne kommer OUTDATEfighter, en programvareoppdateringskontroll som automatisk hjelper deg med å oppdatere installerte programmer på din Windows-maskin. Oppdatering av programvare til sine nyeste versjoner er et viktig skritt for å sikre at du har de nyeste funksjonene, og å holde deg trygg online, da sikkerhetsoppdateringer ofte er inkludert i oppdateringer. I stedet for å sjekke om programvareoppdateringer for hver av de installerte programvarene individuelt, vil OUTDATEfighter varsle deg umiddelbart hvis nye versjoner er tilgjengelige.

OUTDATEfighter Software Updater

OUTDATEfighter har et rent, brukervennlig grensesnitt. På første løp vil du bli bedt om å skanne systemet. OUTDATEfighter vil inspisere all din installerte programvare og fra databasen med over 1 234 334 programvare, se om nyere versjoner er tilgjengelige for noen av dine applikasjoner. Denne databasen oppdateres daglig og vil alltid ha de nyeste versjonene.

Skanningen tar mindre enn et halvt minutt, og når det er fullført, vil det vise en liste over programmer som må oppdateres.

Klikk på nedlasting Last ned den oppdaterte versjonen direkte til datamaskinen din direkte. En gang ferdig, den røde nedlasting knappen vil vende seg til en grønn Installere knapp. Klikk på Installere vil påbegynne installasjonen. Hvis du ønsker det, kan du også Overse oppdateringer for en bestemt programvare hvis du ønsker det. Veldig beleilig!

OUTDATEfighter inkluderer en Uninstaller og en modul til Oppdater Windows OS også. Uninstaller er en ekstra funksjon og er ganske grunnleggende, i motsetning til noen andre gratis Uninstaller Software der ute. Hvis det oppdages Windows-oppdateringer, vises de under Viktige oppdateringer og Valgfrie oppdateringer. Så fra ett grensesnitt kan du oppdatere programvaren, oppdatere Windows og avinstallere installerte programmer.

Du kan sette OUTDATEfighter til automatisk skanning når programmet startes og kjør det ved Windows-pålogging også, hvis du ønsker det.

Før en ny versjon blir tilgjengelig for deg, installerer og oppdaterer OUTDATEfighter den nye versjonen for stabilitet og skadelig programvare. Bare hvis det er rent, tilbys oppdateringen til deg. Dette sikrer at ingen oppdatering vil innebære en potensiell trussel fra programvareleverandøren.

En god programvareoppdaterer, etter min mening. Går det fra det hjemmeside. Det fungerte bra på min Windows 8, 64-bit.

Link
Plus
Send
Send
Pin