Skip to main content

Slik setter du opp Apple HomePod

Slik setter du opp Apple HomePod

Geoffrey Carr

Apples HomePod smart høyttaler er endelig her. Hvis du kjøpte en og er ivrige etter å komme i gang, her er hvordan du setter det opp.

Først av, før du tenker på å ta det ut av esken, trenger du en iPhone eller iPad for å sette opp en, og enheten din må oppdateres til minst iOS 11.2.5. Videre vil du sørge for at appen for app og Apple Music begge er installert på enheten din, siden den tidligere er nødvendig for å tilpasse og justere innstillingene for HomePod, mens sistnevnte er nødvendig under oppsettet.

Når du har koblet til HomePod, begynner et hvitt lys å sirkle på skjermen, etterfulgt av en kort basetone. Derfra begynner det hvite lyset å svinge og det vil være klar til å sette opp.

Pass på at du er i nærheten av HomePod og ha din iPhone eller iPad (med Wi-Fi og Bluetooth slått på). Lås opp enheten din for å komme til startskjermen, og du bør se en automatisk popup for å konfigurere HomePod. Trykk på "Oppsett" nederst.

Hit "Fortsett".

Deretter velger du hvor du vil sette HomePod og deretter "Fortsett".

Deretter kan du abonnere på Apple Music, siden det er den eneste musikk tjenesten du kan stemme kontroll med HomePod. Det er imidlertid ikke nødvendig å abonnere på det. Så hvis du velger å ikke, bare trykk "Ikke nå". (Hvis du får en blank hvit skjerm her, er det sannsynligvis fordi du ikke har Apple Music-appen installert.)

Deretter velger du om du vil aktivere personlige forespørsler eller ej. Hvis du gjør det, husk dethvem som helst vil kunne spørre Siri om å lese tilbake dine siste tekstmeldinger, samt få tilgang til påminnelser, notater og annen informasjon bare ved å spørre Siri så lenge iPhone er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt.

På neste skjerm klikker du på "Agree".

Trykk på "Overføringsinnstillinger".

Din HomePod vil starte installasjonsprosessen. I løpet av denne tiden vil HomePod avgive noen forskjellige toner som et lydpassord av forskjellige typer. Prøv å ikke gjøre noe annet under denne prosessen.

Når HomePod er koblet, vil Siri begynne å veilede deg gjennom de forskjellige tingene du kan gjøre med HomePod, så vær så snill å leke med den på dette tidspunktet for å bli komfortabel. Ellers bare si "Hei Siri, Stopp".

Hit "Done" på iPhone eller iPad for å fullføre installasjonsprosessen.

Derfra bør du kunne spørre HomePod for omtrent alt som Siri normalt kan gjøre - inkludert å spille musikk, lage påminnelser, kontrollere dine smarthome-enheter og høre nyheten.

For å få tilgang til HomePods innstillinger, åpner du Hjem-appen, og du vil se HomePod oppført under "Favorite Accessories".

Hvis du trykker på HomePod-ikonet, vil du spille / pause musikk. Langtrykkende eller 3D Ved å trykke på ikonet åpnes flere alternativer der du kan velge "Alarmer" eller "Detaljer".

Hvis du trykker på "Detaljer", får du tilgang til HomePods innstillinger, for eksempel å tilpasse Hey Siri og endre noen musikkinnstillinger.

Når det gjelder å samhandle med berøringsplaten øverst på HomePod, tappes den på pause og gjenoppta musikkavspilling, og langpressing vil aktivere Siri. Når du spiller musikk, vil volumkontrollene kontinuerlig vises på berøringsplaten til du stopper musikken.

Annet enn det, er det faktisk en ganske enkel enhet, og det er tydelig fokusert på å spille musikk i stedet for å være slutt-all stemmeassistent som Amazon Echo eller Google Home. Uansett, nyt den nye Siri-drevne høyttaleren og gi oss beskjed om hva du synes om det i kommentarene hvis du har en!

Link
Plus
Send
Send
Pin