Skip to main content

Slik løser du en blank hvit skjerm når du konfigurerer HomePod

Slik løser du en blank hvit skjerm når du konfigurerer HomePod

Geoffrey Carr

Oppsett av HomePod er ganske enkelt, og tar bare et par minutter. Men hvis du kommer over et mystisk tomt hvitt vindu under oppstartsprosessen, er det slik å fikse det.

HomePod er avhengig av Apple Music som streaming tjeneste når du vil fortelle Siri på HomePod å spille en bestemt sang, artist eller album. Du kan bruke HomePod, selv om du ikke abonnerer på Apple Music, men du får inn en feil under oppsettet etter at du har valgt sitt rom:

Dette skjer når Apple Music-appen ikke er installert på iPhone eller iPad, vanligvis fordi du slettet appen på et tidspunkt tidligere. Normalt vil den tomme skjermen vise dette:

Men siden Apple Music-appen ikke er installert på iPhone eller iPad, vet den ikke hva du skal gjøre og fryser bare der. En lignende ting kan hende hvis du ikke har Home app installert også.

Så hvordan fikser du det? Start med å åpne App Store og trykke på Søk-fanen ned i nederste høyre hjørne av skjermen.

Trykk på søkefeltet øverst.

Skriv inn "Apple Music" og trykk "Søk".

Du må kanskje bla ned litt, men når du finner Apple Music-appen, trykker du på nedlastningsknappen til høyre.

Vent til den lastes ned, og når det er gjort, vil du være klar til å gå. Oppsettprosessen bør fortsette uten hikke! Igjen, vil du også gjøre dette med hjemmeprogrammet (hvis du slettet det tidligere), siden det er her alle innstillingene skal tilpasse HomePod.

Link
Plus
Send
Send
Pin