Skip to main content

Slik holder du oversikt over kosmetiske og hendelseselementer i Overwatch

Slik holder du oversikt over kosmetiske og hendelseselementer i Overwatch

Geoffrey Carr

Watch er ganske bra. Som flerspiller lagskytter, gjør det nesten alt riktig: masse variasjon, raske spill, gratis helt og kartoppdateringer, og i motsetning til sin åndelige forfaderTeam Fortress 2, alle spillere får umiddelbar tilgang til alle våpen og teknikk.

Men hvis Watch har en mørk side, det er den lange halen av inntektsgenerering som Blizzard har pålagt seg: kosmetiske bonuser finnes i randomiserte løsningsbokser som utgjør mer eller mindre alt sitt progressjonssystem. Det går dobbelt for de begrensede tidshendelsene, som avhenger av ferier som Halloween, eller i måneds månens nyttår. De ekstra skinnene og andre kosmetikkene i disse hendelsene er bare tilgjengelige i noen uker om gangen, noe som tvinger spillerne til å betale for dyre loddebokser, male som galakser, eller bare gå uten de kule, semi-eksklusive spillene.

Hvis du føler deg knust av disse begrensede hendelsene, er det et fantastisk verktøy laget av noen av Watch sin største fans. Det kan hjelpe deg med å holde oversikt over hva du har, hva du vil, og hvor mye sliping (eller betaling) det vil ta for å få det før hendelsen slutter. Gå videre til dette Github-prosjektet og bokmerk det, og hold den kategorien åpen når du åpner en ny loddeboks.

Den uoffisielle gjenstandspåleggeren er et arbeid av kjærlighet fra en håndfull spillere, for det meste fra de aktive Watch subreddit. Det startet som en enkel bilde sjekkliste for spillere å holde seg lokalt, markere hva de hadde mottatt og hadde ennå ikke funnet fra de semifinale spillene i spillet. En bruker som går ved håndtaket "Js41637", konverterte den glatte grafiske designen til et nettsted som tillater interaktive sjekklister, og lagt til den mest avgjørende funksjonen: Automatisk sporing av hvor mye hvert element koster i spillet-valuta, og hvor mye det vil koste å avslutt den siste hendelsen. Det er informasjon som Blizzard holder skjult fra spillerne, desto bedre er det å spore dem på mindre strategiske utgifter på loddbokser.

I løpet av det siste året har produktsporing utviklet seg gradvis med flere og flere skapninger. Nå dekker det hver eneste kosmetisk gjenstand i spillet, selv ikke-begivenhetsspørsmål, og har dedikerte sider for hver hendelse og karakter. Trackeren oppdateres innen en dag eller to av hver ny begivenhet som kommer ut, og den har innebygde bilder, video og lydklipp for å gjøre det enklere å finne og vise alle de morsomme tingene. Du kan deaktivere forhåndsvisninger hvis du ikke er i humør, velg eller fjern avmerkingen for alle elementer på skjermen for raskere administrasjon, og sikkerhetskopier og importer data for å sikre at du ikke trenger å bekymre deg for å gjøre om hele tally-arbeidet. Den siste oppdateringen legger til en Google Disk-sikkerhetskopieringsfunksjon, og jeg er sikker på at flere skyalternativer kommer fremover. Nettstedets dynamiske formatering fungerer selv på mobil, jo bedre er det å bruke det hvis du spiller på en konsoll.

Best av alt, elementet tracker prosjektet er tilgjengelig som en full kildekode nedlasting, slik at du kan være vert for det lokalt og til og med endre det hvis du har CSS koteletter. Det er et av de beste brukerdefinerte spillverktøyene jeg noensinne har sett, med nok polsk og gjennomtenkt design for å bokstavelig talt overgå Blizzard i eget spill. Alle med alvorlig kløe å klø på Watch sin kosmetisk system bør gjøre bruk av det.

Link
Plus
Send
Send
Pin