Skip to main content

Last ned Internet Explorer 10 for Windows 7

Last ned Internet Explorer 10 for Windows 7

Geoffrey Carr

Microsoft har endelig sluppet ut Internet Explorer 10 for Windows 7. Forhåndsvisning av forhåndsvisning av nettleseren ble gjort tilgjengelig i november. Microsoft lanserte i dag en Feature Pack for Windows 7, sannsynligvis i påvente av IE10-utgivelsen. Sørg derfor for at du har brukt Windows Updates først og deretter startet datamaskinen på nytt.

Internet Explorer 10 for Windows 7

Internet Explorer 10 for Windows 7 handler mer om ytelsesforbedringer enn funksjoner! Det legger til støtte for over 30 nye moderne webstandarder. Les mer her om IE10-funksjoner og på MSDN.

Installering av nettleseren erstatter automatisk tidligere versjon av den. Når du installerer Internet Explorer 10 for Windows 7, vil installasjonsprogrammet først prøve å installere forhåndsoppdateringskomponenter først. Så hvis Windows Updates er i gang, må du sørge for at prosessen er fullført og omstart systemet hvis du blir bedt om det. Du kan lese mer om forutgående oppdateringer for Internet Explorer 10 for Windows 7 her på KB2818833.

Microsoft starter automatisk oppdatering av Windows 7-kunder til IE10 i de kommende ukene, og starter i dag med kunder som kjører IE10 Release Preview.

Internet Explorer 10 for Windows 7 er tilgjengelig på engelsk og 95 andre språk. Den er tilgjengelig for 32-bits og 64-biters Windows, så sørg for at du laster ned den versjonen som er ment for deg.

Systemkrav for Internet Explorer 10 for Windows 7:

  1. Prosessor: 1 Gigahertz (GHz) eller raskere med støtte for PAE, NX og SSE2
  2. RAM: 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)
  3. Harddiskplass: 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
  4. Grafikkort: Microsoft DirectX 9 grafikk enhet med WDDM driver
  5. Internettilgang.

Nedlasting av Internet Explorer 10 for Windows 7

Internet Explorer 10 for Windows 7: Last ned side.

Bedriftskunder og Enterprise-kunder som ønsker å administrere sin egen oppdateringsplan og vil blokkere installasjonen av Internet Explorer 10 på sine Windows 7-systemer, kan benytte IE10 Automatic Update Blocker Toolkit for Windows 7.

Link
Plus
Send
Send
Pin