Skip to main content

StartW8: En gratis Windows 8 start meny utskifting.

StartW8: En gratis Windows 8 start meny utskifting.

Geoffrey Carr

Ønsker startmenyen din tilbake i Windows 8. Vel, du har kanskje ikke likt det moderne brukergrensesnittet, eller hvis du bare vil ha både startmenyen i PCen. Vi har allerede sett flere freeware for å legge til startmenyen til Windows 8. StartW8 er det enda en programvare som kan gjøre det for deg. Med dette verktøyet kan du få en startmeny i Windows 8 som er nesten identisk med den som vises i Windows 7.

StartW8-funksjoner

Selv om installasjonsprosessen er enkel, inneholder den noen få ekstra trinn. Når installasjonen er installert, har programvaren svært lite plass på systemet ditt og mens det kjører, er det svært lite RAM-minne.

Startikonet ser noe ut som Windows 8-logoen. Ikonet er skarpt, klart og det endrer også fargen når musen svinger på den eller når du klikker på knappen. Startmenyen er nesten den samme som Windows 7 startmeny, den har alle mulighetene og alle menyene er riktig justert. Grensesnittet til applikasjonen er noe Metro-stil og den blåfarvede startmenyen ser bare fantastisk ut.

StartW8 kan også gjøre PCen din direkte på skrivebordet, i stedet for Start-menyen.

Den mest interessante funksjonen jeg fant i denne programvaren var at den også muliggjør arbeidet med den moderne startmenyen. Jeg mener at du også kan få tilgang til forhåndsinstallerte metrostartmenyen, og du kan også få tilgang til StartW8-startmenyen sammen med den. Noen andre startmenyutskiftninger som jeg har brukt, har nettopp stoppet funksjonen til den moderne startmenyen eller startskjermbildet.

Startmenyen innebærer utrolig inn i oppgavelinjen, så vel som i systemet. Når du har installert denne startmenyen freeware, når du trykker på "Vinn" -tasten fra tastaturet, vil du ikke bli tatt til startskjermbildet, men StartW8 vil dukke opp.

Denne startmenyen er helt gratis og det er en fantastisk startmenyutskifting. Den har en rekke flotte funksjoner, skarp brukergrensesnitt og mange tilpasningsalternativer. Det var en god opplevelse for meg å bruke denne programvaren, jeg føler at dette er den beste startmenyen utskifting der ute. Alt fungerer bare bra.

StartW8 nedlasting

Klikk her for å laste ned StartW8 og få tilbake favorittmenyen din.

Gå hit for å sjekke ut noe mer freeware for å legge til Start-knappen til Windows 8.

Link
Plus
Send
Send
Pin