Skip to main content

Googles svarapp kommer snart til å gi smart svar til andre apper

Googles svarapp kommer snart til å gi smart svar til andre apper

Geoffrey Carr

En ganske intelligent funksjon med navnet Smart Replies har gjort veien til ulike Google-apper, inkludert Gmail, nylig. Svaret er en frittstående app som bringer smarte svar på mange forskjellige meldingsprogrammer på Android.

Google har handlet om å gjøre tech arbeid bedre i hverdags situasjoner med ting som Google Assistant. Svar-appen begynte å rulle ut i en svært begrenset beta i forrige uke, så den er ikke allment tilgjengelig for alle (du kan imidlertid finne APK ganske enkelt hvis du vil prøve det). Også, siden det fremdeles er i beta, fungerer noen av funksjonene ikke akkurat akkurat som det er ment akkurat nå - noe som sikkert kommer til å bli bedre med tiden.

Hvordan virker svaret?

 

Hele ideen om smarte svar i meldingsbaserte samtaleprogrammer startet faktisk i Google Allo-mye som Google Assistant selv. Allo-appen ville overvåke samtalen, og deretter lage forslag til hva du ønsket å si neste. Det er hele ideen med Svar, men den viktigste forskjellen er at den ikke bare er knyttet til Allo. I stedet fungerer Svar på tvers av flere forskjellige meldingsprogrammer.

Hvis du bruker Gmail, har du sett grunnleggende om dette i aksjon, men her er kjernen. Si at du får en tekstmelding som stiller et spørsmål. Svar legger til noen forslag til et varsel, og deretter lar du velge en av disse svarene med bare et trykk på en knapp. Forslagene er vanligvis ganske generiske, men det er det du vil ha, virkelig. Jeg vet at jeg ikke trenger et digitalt verktøy som gjør komplekse beslutninger for meg.

Men her er hvor det blir veldig bra. Disse svarene er kurert i henhold til spørsmåletog annen spesifikk informasjon som pendeltid, kalenderhendelser og så videre.

Så, for eksempel, si at du har en kalenderhendelse planlagt for en bestemt tid. Hvis du får en melding, spør om du er ledig rundt, så Svarbør oppdager automatisk at du er opptatt og tilbyr det som et forslag.

På samme måte, hvis du pendler hjem og får en melding fra din ektefelle som spør når du skal være der, bør den bruke kartdata for å anslå reisetiden din og gi det som et raskt svar.

Svar oppdager også når du gjør visse aktiviteter - ting som å kjøre, sykle, løpe, ri på toget, sove eller opptatt i et møte. Det kan da automatisk svare på en kompatibel innkommende melding, slik at den andre personen vet hvorfor du ikke kan svare. Ikke alle disse alternativene er tilgjengelige ennå, men det er kult at de har planlagt dem for fremtidige utgivelser.

Alt som sa, kunne jeg ikke få svar til å jobbe som det var i de fleste situasjoner. Unntaket var det automatiske svaret, men selv da fungerte det bare i Android-meldinger. Igjen, men appen er fortsatt i beta, så det forventes feil. Mange av dem.

Hvilke apper vil svaret jobbe med?

Det er en tøff mutter å knekke, for på dette punktet er det ikke en tilgjengelig liste over apper som Reply vil fungere med når det er utgitt. Når det er sagt, her er en håndfull detvet Svaret er kompatibelt med i sin nåværende tilstand:

  • Android Meldinger
  • Facebook Messenger
  • Google stemme
  • Hangouts
  • Slack
  • Twitter direkte meldinger
  • Hva skjer

Ja, listen kan være lengre. Men over tid er vi sikker på at mange andre apper vil bli lagt til.

Cool, Hvordan (eller når) kan jeg få det?

Fra nå av har Google ikke gitt en klar utgivelsesdato tilgjengelig. Du kan be om tilgang til beta, men det er uklart om dette er aktivt overvåket, og hvis Google faktisk godtar flere kandidater til beta-programmet. Likevel er det verdt et skudd hvis du er interessert.

Hvis du ikke er nede for å gå gjennom de offisielle kanalene (det gjorde jeg ikke), kan du også ta tak i APK fra APK Mirror og sidelast det. Bare vær oppmerksom på at dette er en beta-app, og det vil trolig se hyppige oppdateringer, som ikke skjer automatisk hvis du sideloaded appen. For å sikre at det alltid er oppdatert, må du holde øye med APK Mirror for å trekke den nyeste versjonen.

Hvis du er nysgjerrig på Svar og hva det kan gjøre, det er det jeg vil anbefale - i hvert fall for øyeblikket. Og selvfølgelig, som appen utvikler og blir utgitt, vil vi eksperimentere med det og gi deg beskjed om mer.

Link
Plus
Send
Send
Pin