Skip to main content

Slik organiserer du iPhone-startskjermbildet

Slik organiserer du iPhone-startskjermbildet

Geoffrey Carr

Din iPhones startskjerm er et ganske personlig sted. Sorterer du apper, bruker mapper, eller er det bare et rot som du bare kan dechifisere? Uansett hvordan du liker ting, hvordan organiserer du iOS-startskjermbildet.

Flytt dine apper rundt

For å flytte en app rundt, trykk og hold på ikonet i noen sekunder til alle appikonene begynner å vri. Vær forsiktig så du ikke trykker for hardt, eller du aktiverer 3D touch.

Dra appen rundt i den nye posisjonen du vil ha den.

Hvis du drar det til kanten av skjermen, blir du tatt til neste side.

Du kan til og med trekke flere apps samtidig ved å trykke og holde et enkelt appikon, og deretter trykke flere ikoner for å legge dem til stakken. Ja, du må bruke en nyfinger.

Opprett mapper

For å lage en mappe, dra et appikon, og la det gå på toppen av en annen.

Dette lager en ny mappe med begge appene i den. IOS foreslår et mappenavn, men du kan gi nytt navn til det ved å trykke på navnet og legge inn en ny.

Du kan flytte apps som normalt i en mappe. Bare dra en utenfor den for å få den tilbake til startskjermbildet.

For å legge til flere apper i mappen, bare dra dem inn i den.

Slett apper

Hvis du vil slette en app og alle dataene, trykker du på og holder appens ikon til den begynner å vri, og deretter trykker du på det lille X-ikonet, etterfulgt av Slett.

Det er også noen andre måter å slette programmer, inkludert å laste dem ut uten å slette dataene sine, så husk å sjekke ut vår fullstendige guide.

Angi bakgrunnsbilde

Plasseringen av appene på startskjermbildet er ikke det eneste du kan tilpasse. Hvis du vil endre bakgrunnen, går du til Innstillinger> Bakgrunn> Velg nytt bakgrunnsbilde, og velg deretter en av standardinnstillingene eller et bilde fra kamerarullen.

Som vi sa, hvordan du organiserer hjemmeskjermen, er bare avhengig av deg. Kanskje du liker forskjellige sider for ulike typer apper. Kanskje du liker alt du bruker mest på første side. Kanskje du liker mapper; kanskje du hater dem. Uansett hva du liker, nå vet du teknikkene for å få det gjort.

Link
Plus
Send
Send
Pin