Skip to main content

Fiks: Kan ikke legge til funksjoner i Windows 8

Fiks: Kan ikke legge til funksjoner i Windows 8

Geoffrey Carr

Vi har sett hvordan du kan legge til flere funksjoner til Windows 8. Men det kan være ganger at denne prosedyren kanskje ikke fungerer. La oss si at for å oppgradere din Windows 8-utgave til en høyere utgave, åpner du Kontrollpanel> Systemegenskaper og klikker på Få flere funksjoner med en ny utgave av Windows. Du kjøper deretter en nøkkel og skriver den inn via Legg til funksjoner til Windows 8-koblingen.

Kan ikke legge til funksjoner i Windows 8

Normalt i et slikt scenario, bør Windows 8 oppgradere til en høyere utgave. Men i sjeldne tilfeller kan du oppdage at funksjonen ikke blir lagt til, men i stedet starter en systemgjenoppretting, og Windows vender tilbake til forrige tilstand.

I et slikt tilfelle kan du finne om en tjeneste som heter NLS Service, er tilstede på datamaskinen.

For å gjøre dette, åpne Win + X-menyen, skriv inn services.msc og trykk Enter for å åpne tjenester. Her sjekk om du kan finne NLS Service. NLS-tjenesten kjører nlssrv32.exe og er en del av Nalpeiron License Management. Denne tjenesten gjør det mulig å bruke produkter som bruker Nalpeiron-lisenssystemet.

Nlssrv32.exe er vanligvis plassert i mappen C: Windows System32 og brukes av mange programvareutviklere, inkludert NitroPDF, Alien Skin, Altiris, BCL, Symantec, etc. Hvis du har installert noen av produktene sine på systemet, all sannsynlighet, denne prosessen vil være til stede på din PC.

KB2787752 sier at denne tjenesten er kjent for å forstyrre oppgraderingsprosessen. Så hvis du finner NLS-tjenesten, endrer du oppstartstypen til Funksjonshemmet og start datamaskinen på nytt.

Når du har gjort dette, kan du prøve å legge til nye funksjoner i Windows 8. Det bør hjelpe.

Husk at for å legge til funksjoner i Windows 8, må PCen kjøre en aktivert kopi av Windows 8.

Link
Plus
Send
Send
Pin