Skip to main content

Lenovo Ideapad Yoga 13 Anmeldelse, Pris, Spesifikasjoner

Lenovo Ideapad Yoga 13 Anmeldelse, Pris, Spesifikasjoner

Geoffrey Carr

Lenovo Ideapad Yoga 13 ser ut som en tradisjonell notatbok. Men hvis du fortsetter å flytte 13-tommers skjerm bakover langs det awesomely fleksible hengselet, blir Windows 8-maskinen omdannet til en fullverdig Windows 8-pekskjerm-nettbrett.

Lenovo Ideapad Yoga 13 Review, Specs

Den plast-kledde konvertible sporten en av de mest slående Windows 8-designene vi har sett til dato. Selv om den har en plastbelagt kropp, er den ugjennomtrengelig for mange harde riper. Bortsett fra å ha en solid plast kropp, er den belagt i mykere materialer, inkludert et gummiaktig deksel og skinnende håndledsstøtte.

Utseende

På sidene av Yoga 13 finner du 2 USB-porter (3,0 og 2,0), en volumrocker, en 3,5 mm hodetelefonkontakt, HDMI-kontakt og en knapp for å låse skjermretningen. Ah! Jeg har glemt, det er enda en SD-kortleser.

Ikke ta feil strømuttaket for USB-porten. Strømuttaket tar en uvanlig design i IdeaPad. Det er rektangulært i form og ser ut som en liten USB-port. Men i stedet for blå er det malt innendørs.

Skjerm og design

Lenovo-produktet har en 1600 x 900p IPS-skjerm som kunne ha vært mye lysere for visning av innhold. Selv om tekster ser skarpt ut når du surfer på Internett og leser artikler. Lysstyrken på 281 lux er ikke nok til å slå 434 lysstrømmen fra Dells XPS 12.

På en god måte, selv med en kapasitiv berøringsskjerm om bord, måler Yoga 13 bare 0,67 tommer og veier rundt 3,3 pounds. Så, det er mye tynnere enn andre bærbare datamaskiner. Det er også meget fleksibelt på grunn av det ekstremt roterbare hengselet.

Trackpad

Å snakke om styreflate har Yoga 13 et stort glasspor som støtter nesten alle Windows 8-bevegelsene du vil gjerne gjøre på skjermen. Den støtter multi-touch-bevegelser som klype-til-zoom og tofinger rulling.

Tastatur

Når du bytter IdeaPad Yoga fra bærbarmodus til nettbrettmodus, blir et berøringsskjermtastatur synlig på skjermen, og du antyder at du er offisielt i tablettmodus. Når dette skjer, deaktiveres det fysiske tastaturet automatisk, men det er fortsatt eksponert på baksiden. Du kan faktisk føle fingrene dine mot nøklene på den andre siden. Veldig dårlig!

Det du sikkert kan gjøre er å bruke a slot-i tilfelle/ hylse klemmer tastaturet inni den. Lenovo selger det til en ekstra pris på $ 40. Hylsen dekker bare tastaturet komfortabelt når du har byttet til nettbrettmodus.

Tastene til tastaturet har også et problem. Selv om de har avrundede kanter og god uformet design, mislykkes de ved flest anledninger til å registrere presser. Selvfølgelig må du bruke Backspace da og skrive inn ordet du vil.

Opptreden

Når det gjelder ytelse, IdeaPad Yoga 13 pakker en 1,7-GHz Intel Core i5-3317U CPU, som er i stand til å gi nok strøm til daglige arbeidsoppgaver, for eksempel tekstbehandling, nettlesing og underholdningsformål som streaming video. Det er også i stand til å håndtere noen solide PC-spill.

Hukommelse

Til tross for en annonsert 128 GB lagringsplass, gjør Lenovo bare omtrent halvparten av minnet tilgjengelig for eierne av enheten som også er delt på to partisjoner. Resten er opptatt, innebygd programvare, gjenopprettingstjenestene, operativsystemet selv og hva som ikke. Andre maskinvare spesifikasjoner inkluderer 8 GB RAM, en 128 GB SSD og en Intel HD Graphics 4000 GPU.

Batteritid

Batterilevetiden til Lenovo er ikke dårlig vurderer kategorien under hvilken den er oppført, men ikke solid enten (5,32 timer) sammenlignet med motpartene som Samsung Series 9 (7.02 timer), Dell XPS 14 (6.18 timer), etc.

Tilleggsfunksjoner

Lenovo Ideapad Yoga 13 drives også av Intels AppUp-butikk og Lenovo Cloud Storage. Det er en 11-tommers yoga som kommer snart! Den vil inneholde ARM-chip og vil kjøre på Windows RT, ikke Windows 8.

Lenovo Ideapad Yoga 13 Pris

1,7 GHz Intel Core i5-3317U-enhet av IdeaPad Yoga koster $ 1,099, mens den som tilbyr 1,8-GHz Intel Core i3-3217U prosessor og 4 GB RAM koster $ 999. $ 1,299-versjonen har en 1,9-GHz Intel Core i7-3517U CPU og 8 GB RAM.

Amazon har noen gode tilbud på tilbud for IdeaPad Yoga 13.

Link
Plus
Send
Send
Pin