Skip to main content

Bing Translator App for Windows Phone - Gjennomgang

Bing Translator App for Windows Phone - Gjennomgang

Geoffrey Carr

Det er mer enn 6000 levende språk i denne verden, og man kan ikke lære å lese eller skrive dem alle. Og språket regnes som hovedbarrieren i bytte av tanker eller å forstå noe når du reiser i et land hvis morsmål er helt forskjellig fra det du leser, skriver eller snakker. Og dette er hvor kravet til en oversetter kommer.

Tenk deg selv i situasjoner der alle skiltene er på kinesisk, og det er ingen i nærheten av deg å oversette det på et språk du kan forstå. Men hvis du er en Windows Phone-bruker, kan din Windows Phone hjelpe deg i en slik hjelpeløs tilstand. Bare last ned det siste Bing Translator App og bære din personlige oversetter på farten i hendene dine.

Microsoft lanserte denne fantastiske appen for noen dager siden på Windows Marketplace. Jeg så videoen utgitt av Microsoft om hvordan denne appen fungerer og bestemmer seg for å prøve den på min Windows Phone. Jeg ledet til Marketplace på min Windows Phone og søkte etter «Translator» -appen, og den ble oppført på det andre stedet (Jeg identifiserte det med sin fine logo) og jeg lastet ned det med hell i første omgang.

Jeg startet appen, og det imponerte meg på første utseende. Det er pent og rent grensesnitt med ulike alternativer perfekt plassert, alt klar til å tjene! Jeg roamed her og der i noen minutter før jeg faktisk begynte å teste appen.

Appen kan brukes på tre måter for å utføre oversettelsen: Bruke Tastatur, Kamera og Stemme. Når du starter appen, ser du disse alternativene rett foran deg.

Det første alternativet er Tastatur, den typiske og tradisjonelle måten å oversette noe på. Skriv bare ordene du vil få oversatt og omvendt. Det er ganske nyttig når du har kunnskap eller lite kunnskap om språket der du oversetter teksten.

Det andre alternativet og mest innovative er Kamera - Bruk bare kameraet ditt til å oversette trykt tekst, talegjenkjenning for å oversette talte tekst, eller tastaturet for å skrive inn tekst som du vil oversette.

Telefonkameraet ditt kan oversette skilt, menyer, aviser eller hvilken som helst skrevet tekst for deg. Bare sikte kameraet på teksten og se oversettelsen om noen sekunder. Dette er virkelig kult!

Du trenger en nettverkstilkobling for å bruke denne funksjonen perfekt og for oversettelse av tekst og bilder når telefonen ikke er koblet til et nettverk, du må laste ned språk og frasebøker som er tilgjengelige i appen. I øyeblikket er det bare 6 språkpakker tilgjengelig, med tiden kommer mer ut snart.

Det tredje alternativet er Stemme. Du trenger bare å snakke et ord eller en setning som du vil oversette og høre oversettelsene som er talt i en morsmåls aksent. Tale oversettelser krever en nettverkstilkobling.

Jeg prøvde appens kameratranslator og det virket som en perle. Jeg rettet telefonen min foran noen kinesiske ord, og de ble oversatt perfekt på engelsk.

Bing Translator appen er nå oppført i min favoritt Windows Phone apps liste. Ingen tvil om at Microsoft har gjort en fantastisk jobb med å utvikle denne appen. Jeg er sikker på at når iPhone / Android-telefonbrukerne dine vil se deg bruke det, vil de begynne å føle at deres oversetterapplikasjoner er gammelskole.

Og en annen funksjon jeg liker er at når du peker den på startskjermen på Windows Phone, begynner den å vise Dagens ord på startskjermbildet som hjelper deg med å forbedre vokabularet ditt også.

Se videoen på hvordan det fungerer

Så det er helt riktig å si at når du reiser, må du overvinne en språkbarriere, eller prøve å lære et fremmedspråk, er Bing Translator din må-ha go-to app.

Relaterte innlegg:

  • Oversett tekst i Microsoft Office
  • Oversetter app for Windows 10 er en fantastisk Offline Oversetter
  • QTranslate: Et gratis oversetterverktøy for Windows 7
  • DualClip Translator for Windows: Drevet av Microsoft og Google
  • Language Translator Gadgets for Windows-skrivebordet

Link
Plus
Send
Send
Pin