Skip to main content

Blokkering av spam fra internasjonale sendere i Windows Vista Mail

Blokkering av spam fra internasjonale sendere i Windows Vista Mail

Geoffrey Carr

Jeg bruker ikke Windows Mail-klienten som følger med Windows Vista, men mens jeg undersøkte hvordan jeg bruker den til å få tilgang til Gmail på et lokalt sted, oppdaget jeg et fint alternativ i ruten for uønsket e-post.

En stor mengde spam jeg får, består av e-post som kommer fra alle slags internasjonale domener. Siden jeg ikke har mange nære venner som bor i andre land, trenger jeg egentlig ikke å se noen e-post fra de fleste domenene, i hvert fall ikke på mine personlige kontoer.

Hvis du vil blokkere all den spammeldingen fra å trykke innboksen din, åpner du Windows Mail og går til alternativet Verktøy Uønsket postalternativer. Klikk på kategorien International, og du bør se denne skjermen:

Det er to separate måter at du kan blokkere internasjonal nettsøppel: Først kan du blokkere domenene selv ved å velge dem her. Hvis du velger alternativet Velg alt, bør du bli advart om at .US også er i den listen.

Du kan også velge å blokkere meldingskodinger. Jeg blokkerte alle de asiatiske meldingskodingene, fordi jeg definitivt ikke kan lese disse språkene, og om lag 1/10 av spam jeg får disse dager er kodet i en av disse typene. Igjen, vær forsiktig med å gjøre Select All-alternativet, eller du vil ende opp med å blokkere all e-post fra alle.

Link
Plus
Send
Send
Pin