Skip to main content

Slik bruker du begge utsalgsbeholdere med en storskritt Smart Plug

Slik bruker du begge utsalgsbeholdere med en storskritt Smart Plug

Geoffrey Carr

Smart plugger er flotte, små enheter som kan slå vanlige apparater til smarte produkter, slik at du kan kontrollere dem fra telefonen eller med stemmen din over Alexa eller Google Assistant. Men dessverre tar mange smarte stikkontakter plass til to uttak.

Gitt, mange nyere smarte plugger er bedre om dette, siden designet har forbedret seg til bare å ta opp en beholder i stedet for å hogere flertallet av utløpsrommet. Men hvis du bare ikke kan gå videre fra din eldre trofaste smarte stikkontakt, er det helt forståelig.

Heldigvis finnes det måter rundt dette, og vi vil gå over noen alternativer som du kan dra nytte av. Men vær advart om at det ikke egentlig er en perfekt løsning hvis du vil holde ting rent utseende.

Bruk en Power Strip eller Outlet Tap

Kanskje den enkleste og raskeste måten å få plass til begge beholdere på et stikkontakt når du vil bruke en klumpig smugplugger, er å knuse den trofaste strimlen. Ikke bare får du tilgang til den andre beholderen, men du lager også flere flere beholdere for å plugge ting inn i.

Jeg ville bli overrasket om du ikke allerede hadde en strømkabel som ligger rundt et sted, men hvis ikke, kan du få dem til ganske billig på Amazon.

Hvis du vil holde ting av gulvet, bør du vurdere en uttakskran. Disse kommer i alle forskjellige former og størrelser, men hovedmålet er at de ikke vil ta opp så mye plass som en strømkabel ville. Jeg har noen av disse GE-kranene rundt huset, og de gjør en god jobb med å snu to beholdere i seks uten å ha mye plass til å gjøre det.

Med disse kranene kan jeg plugge en smart plugg inn i en av frontbeholderne, og selv om det tar opp begge frontbeholdere, har jeg fortsatt fire beholdere på sidene som jeg kan bruke til alt jeg trenger.

Det er viktig å merke seg at hvis du bruker en strømkabel eller en avløp, må du ikke legge særlig store belastninger på det (som en romvarmer) med mindre du vet at strømkabelen kan håndtere den. Men mange billigere alternativer er ikke ment for høye belastninger, så hold det i bakhodet.

Få en 1-fots forlengelseskabel

Hvis du ikke nødvendigvis trenger noen ekstra beholdere, så er en strømstrimmel eller uttakskran litt overkill. Men du er ikke helt uheldig, siden du også kan bare få noen praktiske 1-fots forlengelseskabel.

Du kan kjøpe enkle enheter for rundt $ 5 en pop, eller få dem i pakker for litt billigere. Jeg har disse spredt rundt hele huset mitt der jeg har store strømadaptere koblet til uttak eller strømstrimler der de normalt ikke ville passe. Men de jobber også bra for smarte plugger.

Husk at dette er sannsynligvis det minst sexy alternativet, da du vil ha en kort skjøteledning som dunker ned fra et uttak med din smarte kontakt i den andre enden. Så jeg vil reservere noe slikt for steder som ikke er ute i det åpne og lett kan skjules bak møbler eller noe. Pass også på at smart pluggen ikke er så tung at den veier ned skjøteledningen og gjør forbindelsen løs.

Og akkurat som med strimler og uttakskraner, sørg for at du får en skjøteledning som kan håndtere alle tunge belastninger. Ellers hold deg borte fra ting som romvarmere og andre power-hungry apparater.

Bare kjøp en ny smart plug

Jeg vet jeg vet. Dette er egentlig ikke det du ønsket å høre, men hvis du ikke har lyst til å legge til noen form for ekstra bulk til utsalgssteder i form av strimler, uttakskraner eller skjøteledninger, er ditt siste alternativ bare å kjøpe en Ny smart plugger som fungerer best for oppsettet ditt.

Som nevnt ovenfor, er mange nyere smarte plugger mye mindre i størrelse, og de hogger ikke hele uttaket. Eufys Smart Plug Mini er et godt eksempel, så vel som Belkins Wemo Mini.

Eller hvis du vil ha begge beholdere på et stikkontakt for å være "smart", kan du kjøpe en smarte stikkontakt med dobbelt mottak. Tro det eller ei, de eksisterer, om enn det er ikke så mange av dem der ute. Kanskje det mest populære alternativet er ConnectSense Smart Outlet, som helt dekker et helt uttak når du kobler det inn, men det kommer med to beholdere, som begge er klare og kan kontrolleres uavhengig.

Link
Plus
Send
Send
Pin