Skip to main content

Mac OSX Expose Clone for Windows Vista

Mac OSX Expose Clone for Windows Vista

Geoffrey Carr

Expose er et program på Mac OSX som fliser alle de åpne vinduene med trykket på en tast, slik at du raskt kan velge mellom dem. Nå er det endelig en Mac OSX Expose klone søknad for Windows Vista som går bra! Ikke bare det, men det er åpen kildekode, så du kan forbedre det hvis du ville.

For å installere dette programmet må du kjøre installasjonsprogrammet samt Visual C ++-distribusjonspakken, med mindre du har installert visuell studio, som du sannsynligvis ikke gjør.

Min eksponere nedlasting:

http://blogs.labo-dotnet.com/simon/archive/2006/11/08/11485.aspx

Visual C ++ 2005 Redist pakke

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en

Når du har installert det, kan du bare trykke på F9-tasten, og du vil umiddelbart bli presentert med en flislagt visning. Hvis du har en videoavspilling, vil den fortsette å spille i flislagt visning.

Hvis du flytter musen til det øvre venstre hjørnet av skjermen, vil det umiddelbart flisse alle vinduene. Du kan konfigurere hotspot eller hurtigtast med skuffikonet, selv om det ikke er den mest brukervennlige dialogen.

Det er en funksjon som MyExpose ikke har fra Mac-versjonen, og det er å flisere bare de åpne vinduene til et bestemt program.

Link
Plus
Send
Send
Pin