Skip to main content

Last ned Skype-appen for Windows Phone

Last ned Skype-appen for Windows Phone

Geoffrey Carr

Microsoft har gitt ut Skype for Windows Phone app, og den er nå tilgjengelig for nedlasting. Skype-appen er for øyeblikket i beta, og gullversjonen av appen vil være tilgjengelig i april 2012. Innlegg oppdatert: Skype for Windows Phone er nå ute av beta og tilgjengelig for alle.

Denne appen vil gi Windows Phones-brukere mulighet til å kommunisere med Skypes 200 millioner brukere gratis og støtter de viktigste Skype-funksjonene. Metro-designen i den nye Skype-appen for Windows Phone gjør Skype skinn på en helt ny måte, og gir en ren og enkel opplevelse.

Med Skype for Windows Phone app kan du lage gratis lyd- og videosamtaler til dine Skype-kontakter via 3G og 4G eller WiFi, foreta rimelige samtaler til fasttelefoner og mobiler ved hjelp av Skype Credit. Du kan ringe og motta tale- / videosamtaler og direktemeldinger til alle andre ved hjelp av Skype, enten på en Windows Phone, iPhone, iPad, Android-telefon, Mac, PC eller TV.

Det vil også gi deg mulighet til å opprette og holde en-til-en og gruppere chatter, og oppdatere profil og kontoinformasjon.

Skype for Windows Phone app er testet og sertifisert følgende enheter for best mulig ytelse av Skype for Windows Phone:

  • Nokia Lumia 710
  • Nokia Lumia 800
  • Nokia Lumia 900
  • HTC Titan
  • HTC Radar
  • Samsung Focus S
  • Samsung Focus Flash.

Men selvfølgelig vil det kjøre på alle Windows Phone mobile enheter jevnt

De nye funksjonene i den endelige utgivelsen inkluderer: videooppringing i portrettmodus og vennestyringsfunksjoner, inkludert invitasjon, aksepter invitasjoner, blokkering og opphev blokkering av kontakter.

Skype for Windows Phone er tilgjengelig på 18 språk: engelsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, europeisk portugisisk, brasiliansk portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, svensk og tradisjonell kinesisk .

Skype for Windows Phone produktside.

Link
Plus
Send
Send
Pin