Skip to main content

Skjul Desktop Icon Text på Windows 7 eller Vista

Skjul Desktop Icon Text på Windows 7 eller Vista

Geoffrey Carr

Noen ikoner er bare opplagt nok til at ingen trenger tekst under dem for å fortelle dem hva ikonet er for. Et godt eksempel på dette er ikonet for Internet Explorer. Vi er alle veldig vant til det nå, og teksten gjør det bare styggt.

Bare høyreklikk på snarveien, og velg Gi nytt navn. Hold nede Alt-tasten og skriv inn 255 på tastaturet til høyre for tastaturet. Du kan ikke bruke talltastene rett over tastaturet, de vil ikke fungere. Hvis du har en bærbar datamaskin, kan du slå på numlock og deretter bruke de små nummertastene ved siden av vanlige bokstaver. (Du vet at du alltid lurte på hva de var for)

For den første snarveien på skrivebordet, vil en enkel Alt + 255 gjøre. For neste snarvei må du legge inn kombinasjonen to ganger (Alt + 255, Alt + 255). For tredje, 3 ganger ... får du ideen.

Slik fungerer dette at Alt + 255-tegnet er tomt, så snarveien filnavnet er faktisk bare navngitt med et tegn som er helt tomt. Siden du ikke kan ha to snarveier eller filer som heter nøyaktig samme, må den andre snarveien bli navngitt med to tomme tegn.

Nå har vi et søt utseendeikon på skrivebordet, uten generende tekst under det.

Dette tipset bør faktisk fungere på en hvilken som helst versjon av Windows, men det fungerer mye bedre på Win7 eller Vista, fordi de har vakre ikoner.

Hvis du bruker dette tipset til å gi nytt navn til en mappe, vil du ikke kunne gi omnavnet til mappen tilbake ved hjelp av høyreklikk omdøping. Jeg er ikke sikker på hvorfor dette er. Hva du må gjøre er å åpne en ledetekst og endre katalogen til den inneholdende mappen (for eksempel skrivebordsmappen), og kjør denne kommandoen:

ren “Alt+255” “NewFolderName”

Du må faktisk skrive Alt + 255 tegn, der illustrert i kommandoen. Det vises som et mellomrom.

Merk at papirkurv-ikonet ikke virker på denne måten (det virker på Windows 7, i det minste), du må følge denne veiledningen.

Link
Plus
Send
Send
Pin