Skip to main content

Aktiver slow-motion Aero animasjoner i Windows Vista

Aktiver slow-motion Aero animasjoner i Windows Vista

Geoffrey Carr

Dette tipset er egentlig ikke veldig nyttig, men det er en interessant hack å vise vennene dine. Du kan aktivere en "Slow Motion" -animasjon som bare aktiveres hvis du holder nede Shift-tasten mens du minimerer / gjenoppretter / lukker / åpner et vindu.

Til å begynne med, bør du være oppmerksom på at dette bare vil fungere hvis du allerede kan kjøre Windows Aero-glasstema.

For å aktivere denne hacken må du først laste ned og pakke ut denne registerfilen, og dobbeltklikk den for å legge til registret. Det vil legge til to nye verdier til registret.

Nå kan du starte på nytt for å se effekten ...

... eller du kan bare åpne en ledetekst for administratormodus ved å skrive cmd inn i startmenyens søkeboks, og bruk deretter Ctrl + Shift + Enter snarvei for å starte den i administrativ modus. Vi vil starte Desktop Window Manager med disse to kommandoene:

net stop uxsmsnet start uxsms

Nå kan du se slow motion animasjonene ved å holde nede Shift-tasten mens du minimerer eller gjenoppretter et vindu. Det er synd at det ikke er mulig å konfigurere animasjonshastigheten.

Jeg skulle ønske jeg hadde et bilde eller en video for å vise her, men jeg har ikke det riktige oppsettet ennå for å gjøre det. Jeg vil nok oppdatere denne artikkelen når jeg gjør det.

Link
Plus
Send
Send
Pin