Skip to main content

Deaktiver brukerkontokontroll (UAC) bare for administratorer

Deaktiver brukerkontokontroll (UAC) bare for administratorer

Geoffrey Carr

Hvis du ikke klarer brukerkontokontrollen, men du vil fortsatt beholde litt sikkerhet, kan du deaktivere den kun for administratorkontoer. Hva vi skal gjøre, endrer faktisk Windows Vista for å automatisk heve privilegienivået for administratorer uten å spørre.

Merk: Deaktivering av UAC vil føre til et mindre sikkert system, så vær advart.

Det fine med å gjøre det på denne måten er at vanlige brukere og Internet Explorer fortsatt kjører som vanlige brukere, og vil fortsatt bruke de vanlige sikkerhetsmekanismer.

Deaktiver på Windows 7 eller Vista Business eller Ultimate

Hvis du vil konfigurere denne innstillingen på Windows 7 / Vista Business og Ultimate, kan du bruke konfigurasjonen for lokal sikkerhetspolicy. Bare skriv inn secpol.cpl inn i søkefeltet Start meny og trykk enter.

Bla nå ned til Lokale retningslinjer Sikkerhetsalternativer

Finn følgende i listen: "Brukerkontokontroll: Oppførsel av hevningsprompten for administratorer i administrasjonsmodus" og dobbeltklikk på den.

Endre innstillingen til "Elevate without prompting". Du bør være ferdig.

Deaktiver for Windows 7 eller Vista Home

For Windows Vista Home-brukere følger ikke lokal sikkerhetspolicy med distribusjonen, så du må bruke følgende registerfil.

Bare last ned, hent ut og dobbeltklikk på registerhackfilen for å legge til informasjonen i registret. Det er alt der er til det. Oppdater: Jeg har lagt til i en annen registerhackfil for å aktivere UAC igjen.

Last ned DisableUACforAdmin Registry Hack

Link
Plus
Send
Send
Pin