Skip to main content

Få Firefox til å se ut som Internet Explorer 7 (for det meste) på Windows Vista

Få Firefox til å se ut som Internet Explorer 7 (for det meste) på Windows Vista

Geoffrey Carr

En av klagerne som jeg har hørt ganske ofte i det siste om Firefox, er at standard Firefox-temaet i Vista bare ikke føles som det tilhører resten av øyet candy. Etter å ha gjort litt surfing i dag, har jeg funnet ut noen repeterbare trinn for å få Firefox til å se ut som IE7.

På øyet godteri! =)

Her er noen skjermbilder av Firefox og Internet Explorer 7 som kjører under Vista. Hovedforskjellen mellom de to er at IE bruker transparanse for topp verktøylinjen, og Firefox gjør det ikke.

For å oppnå dette utseendet, er det første vi trenger å installere noen addons til Firefox. Den første tillegget er det store temaet kalt "myFirefox" ... forfatteren gjorde en veldig god jobb. Da må vi installere utvidelsen "Personlig meny", som gjør at vi kan skjule menylinjen.

myFirefox

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4129

Personlig meny

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3895

Oppdater .. Enda bedre tema: Vista-Aero

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4988

Når du har de som begge er installert, og har startet Firefox på nytt, kan vi fortsette. Det første du vil merke er at menylinjen har flyttet. Det er nå på samme sted som menylinjen på IE7 er når du trykker Alt-tasten. Du bør merke seg at hurtigtastene fortsatt vil fungere normalt (Ctrl + S, Ctrl + T, O, etc)

Hvis du vil gjemme denne menyen ved hjelp av Personlig menyforlengelse, bare høyreklikk et eller annet sted på topplinjen (hjemme-knappen er et godt valg).

Du bør se et nytt element i menyen som heter "Menyer Toolbar". Dette lar deg skjule menyen. Det vil også gi deg en informasjonsdialog som forteller deg hurtigtasten (Ctrl + Alt + Shift + S) hvis du vil vise menyen igjen. Du kan endre denne nøkkelen hvis du installerer keyconfig-utvidelsen.

I høyreklikkmenyen som er brukt ovenfor, bør du også legge merke til et nytt element kalt Menyer Rediger denne menyen. Hvis du velger det, vil du se denne dialogboksen, som lar deg vise menyene via samme høyreklikkmeny.

Dette vil la deg komme til menyene hvis du virkelig vil. (Eller du kan bruke snarveisknappen)

Alternativt kan du legge til en "Personlig Meny" -knapp til verktøylinjen, og tilpasse et par ofte brukte elementer på den. Bare høyreklikk Tilpass på verktøylinjen, og velg den skinnende nye "Meny" -knappen som vises på venstre side av dette skjermbildet, og dra det til verktøylinjen et sted.

Nå kan du redigere menyene på den knappen og velge hvilke elementer du vil ha.

Det var en ganske lang forklaring, det forhåpentligvis hjalp deg ut. Jeg bruker personlig snarveien til å vise menyen, og ikke bry deg med alle de andre greiene.

Advarsel: Pass på at du ikke har "Meny" -menyen skjult hvis du vil deaktivere Personlig meny-plugin. Hvis du gjør det, vil den eneste måten å få menyen tilbake, være å installere en ny utvidelse (slik at den vil dukke opp tilleggsvinduet igjen), aktiver den personlige menyutvidelsen, aktiver menyen "Meny" igjen , og deaktiver deretter utvidelsen.

Link
Plus
Send
Send
Pin