Skip to main content

Endre størrelse på papirkurven i XP

Endre størrelse på papirkurven i XP

Geoffrey Carr

Hvis harddisken din er kort på plass, vil du kanskje vurdere å redusere størrelsen på papirkurven. Som standard forbeholder Windows XP 10% av harddisken til bin. Du kan lagre opptil 3 GB plass hvis du endrer størrelsen på en skuff til 1% på en 40 GB harddisk. Du kan endre størrelsen på den enkelte stasjonen eller alle dem globalt.

Før jeg starter, anbefaler jeg at du tømmer esken først. (Selvfølgelig bør du kontrollere hva du tømmer først.) Du vil kanskje også opprette et gjenopprettingspunkt før du bruker dette eller noen systemendringer.

Høyreklikk på papirkurv-ikonet og velg Egenskaper.

Fra skjermbildet Egenskaper for papirkurven kan du velge å konfigurere stasjoner uavhengig eller globalt ved å angi samme størrelse for alle stasjoner. Her kan du også velge å fjerne filer umiddelbart og ikke legge dem i papirkurven i det hele tatt. Jeg vil imidlertid ikke anbefale det alternativet.

I dette tilfellet, siden jeg har flere stasjoner av forskjellige størrelser, velger jeg å konfigurere hver stasjon separat. Bare velg fanen for hver stasjon og flytt glidebryteren for å imøtekomme prosentandelen plass du vil bruke.

Når du er ferdig med å endre størrelsen, klikker du Bruk og OK.

Størrelsen du velger er brukerspesifikk. Du vil kanskje øke størrelsen på papirkurven eller slå den av helt.

På jobb kan du forlate innstillingene som de er i tilfelle du utilsiktet resirkulerer en viktig rapport sjefen din trenger 5 måneder senere. Det fine er at hvis filen din fortsatt er i papirkurven, kan du enkelt gjenopprette den.

Link
Plus
Send
Send
Pin