Skip to main content

Bruk flere Firefox-profiler samtidig

Bruk flere Firefox-profiler samtidig

Geoffrey Carr

Visste du at du kan kjøre mer enn én Firefox-profil samtidig? Dette kan være svært nyttig hvis du vil teste ut utvidelser lettere, lage en webutviklingsprofil, kjør en slank ned profil bare for Gmail, eller hvis du bare vil ha en ren profil.

Det første du må gjøre er å opprette en ny profil. Du må løpe følgende fra en dialogrute eller ledetekst, og justere banen hvis nødvendig.

C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe -profilemanager

Opprett en ekstra profil ved å bruke Opprett profilveiviseren, og sørg for at hver profil har et tydelig navn. Du vil også forlate det, spør da ved oppstart, boksen er merket.

Den neste tingen du vil gjøre er å lage en ny snarvei til Firefox. Du kan bare kopiere / lime inn nåværende snarvei hvis du har det, åpne deretter egenskapssiden og gå til snarvei-fanen.

Legg til følgende i slutten av Mål-boksen. Som du kan se, ble profilen min kalt Geek, så det er det jeg brukte.

-P PROFILENAME -no-remote

Nå på den andre snarveien, som jeg foreslår at du gir et relevant navn til, gå inn på samme sted unntatt bruk profilnavnet for den sekundære profilen. Pass på at du bruker alternativet -no-fjernkontroll!

Nå bør du kunne bruke enten snarvei til å åpne et nytt Firefox-vindu som er spesifikt for den profilen. Utvidelser, bokmerker, temaer, vil alle være spesifikke for profilen, og en ny profil vil starte som standard.

Merk: Dette forutsetter at du bruker Firefox 2.0. Hvis du ikke er, så burde du være.

Link
Plus
Send
Send
Pin