Skip to main content

Oppdag og reparer programmer i Microsoft Office 2007

Oppdag og reparer programmer i Microsoft Office 2007

Geoffrey Carr

Hvor mange ganger har du hatt et Microsoft Office-programbrudd eller låser opp systemet ditt? De verste synderne synes å være Outlook og Access for meg.

På arbeidsplassen min kjører vi Office 2003, og når det oppstår et krasj eller problem, betyr det å kaste bort tid på å jakte på problemet, gjøre en reparasjonsinstallasjon, eller gjøre en fullstendig avinstallasjon / installasjon av kontorsettet.

Windows Office 2007 har en ny funksjon (som erstatter deteksjon og reparasjon) som lar deg diagnostisere og reparere problemer når de oppstår i dine daglige oppgaver. Diagnostiseringsverktøyet kontrollerer Windows-systemhendelsesloggen, harddisken, minnet, programkompatibiliteten, oppdaterte oppdateringspakker og selvoppfølging, analyse og rapporteringsteknologi (SMART) hvis harddisken støtter den. Jeg vet at det høres ut som mye, men la meg vise deg hvor lett dette er å løpe.

Start Programmer Microsoft Office Microsoft Office Tools Microsoft Office Diagnostics

Microsoft Office Diagnostics splash-skjermen åpnes. Klikk Fortsett.

Deretter presenteres du med startdiagnostiseringsskjermen som viser deg hva som skal kontrolleres og statusen til hver diagnostikk. Når du er klar, klikk Kjør diagnostikk.

Mens Diagnostics kjører, vil du se statuslinjene når hver test fullføres. Når det er fullført, trykk Fortsett.

Du får en begrenset detalj av det som ble løst. I dette eksemplet kjørte alle 5 diagnostiske tester og ett problem ble identifisert og fikset. Hvis du er ok med det, lukker du bare ut og du er ferdig. Hvis du vil ha mer informasjon, klikk på "Detaljert resultat".

Når du ser nærmere på detaljert informasjon i dette eksemplet, kan du se at det var et problem med installasjonen, og dette verktøyet fikserte det automatisk.

Dessverre for en administrator eller strømbruker viser dette verktøyet "som det er" ikke spesifikke resultater (du må gjøre mer graving). Men når du har det travelt og trenger at applikasjonene dine går i gang for å fullføre arbeidet ditt, fungerer Microsoft Office Diagnostics flott!

Link
Plus
Send
Send
Pin