Skip to main content

Datamaskinen startet uventet eller oppstod en uventet feil

Datamaskinen startet uventet eller oppstod en uventet feil

Geoffrey Carr

Hvis når du prøver å bruke en gjenopprettingsdisk, og du får feilmelding Datamaskinen startet uventet eller oppstod en uventet feil, her er hva du trenger å gjøre for å løse dette problemet. Dette problemet oppstår hovedsakelig når du prøver å bruke en gjenopprettingsdisk for å gjenopprette Windows-maskinen til fabrikkinnstillingene. Du kan også motta annen melding, for eksempel Oppsettet forbereder datamaskinen din til første gang og mer.

The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click “OK” to restart the computer, and then restart the installation.

Datamaskinen startet uventet eller oppstod en uventet feil

Klikk OK en gang og se om det hjelper. Hvis det gjør det, bra. Hvis det ikke gjør det, og Windows går inn i en omstartsløype, gjør du følgende.

Når feildialogboksen er tilstede, trykker du på samme skjermbilde Shift + F10 nøkler for å hente opp Ledeteksten.

Hvis dette ikke virker for deg, må du klikke på OK og starte på nytt i avanserte oppstartsalternativer. For å få tilgang til den, fortsett å trykke på F8-tasten før Windows starter. Du får se skjermbildet Avanserte alternativer.

Klikk på Ledeteksten å åpne et CMD-vindu. Nå i kommandoprompetypen regedit og trykk Enter for å åpne Registerredigering.

Når den åpnes, naviger til følgende nøkkel:

HKLM/SYSTEM/SETUP/STATUS/ChildCompletion

I høyre side dobbeltklikk på setup.exe. Hvis verdien er 1, endrer du den til 3.

Lukk Registerredigering, start datamaskinen på nytt og sjekk.

Dette burde hjelpe!

Link
Plus
Send
Send
Pin