Skip to main content

Løs opp Windows 10 Update Error 0x80070652

Løs opp Windows 10 Update Error 0x80070652

Geoffrey Carr

Hvis du mottar 0x80070652 feilkode med melding ERROR_INSTALL_ALREADY_RUNNING, betyr det at en tidligere Windows-installasjon ikke er fullført. Dette skjer vanligvis når en oppdatering blir sittende fast.

Fix feil 0x80070652

1] Start datamaskinen på nytt

For problemer som disse, reparerer datamaskinen vanligvis dette hvis du starter Windows 10-datamaskinen på nytt. Du vil kanskje prøve det flere ganger skjønt.

2] Kjør Windows Update Feilsøking

Kjør denne innebygde feilsøkingsprogrammet for Windows Update for å fikse de fleste vanlige oppdateringsproblemer på Windows 10.

3] Last ned oppdateringen som har mislyktes:

Hvis det ikke er en funksjonoppdatering, og bare en kumulativ oppdatering, kan du manuelt laste ned og installere Windows Update. For å finne hvilken oppdatering som ikke har fulgt trinnene:

  • Gå til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Vis oppdateringshistorikk
  • Sjekk hvilken bestemt oppdatering som har feilet. Oppdateringer som ikke har installert, vises Mislyktes under Status-kolonnen.
  • Deretter går du til Microsoft Download Center, og søker etter den oppdateringen ved hjelp av KB-nummeret.
  • Når du finner den, last ned og installer den manuelt.

Du kan bruke Microsoft Update Catalog, en tjeneste fra Microsoft som gir en liste over programvareoppdateringer som kan distribueres over et bedriftsnettverk. Bruke Microsoft Update-katalogen kan vise seg å være en engangsplassering for å finne Microsoft-programvareoppdateringer, drivere og hurtigreparasjoner.

4] Flere forslag

Dette innlegget inneholder flere forslag til hva du skal gjøre hvis Windows Update ikke klarer å installere.

5] Se etter mer feilkode

Når du besøker delen Mislykket oppdatering, ser du en annen feilkode som følger med meldingen, og det er et annet problem. Du må dobbeltklikke på oppdateringen for å vise mer informasjon. Søk på vår nettside for en løsning.

Denne feilkoden er veldig enkel å fikse, og en av disse skal hjelpe deg med å løse dette problemet.

Link
Plus
Send
Send
Pin