Skip to main content

Løs feilkode 0x80070017 under installasjon, oppdatering, systemgjenoppretting

Løs feilkode 0x80070017 under installasjon, oppdatering, systemgjenoppretting

Geoffrey Carr

Hvis du mottar en Windows feilkode 0x80070017 Under installasjon, oppdatering eller systemgjenoppretting er det vanligvis fordi systemfilene mangler eller er skadet. Det kan oppstå under Det finnes flere måter å installere, oppdatere eller systemgjenoppretting av Windows, den eneste måten å laste ned filen på igjen, og gjenopprett installasjonen fra fersk.

Slik løser du feilkode 0x80070017

Vennligst opprett et systemgjenopprettingspunkt først og husk å starte Windows på nytt etter hver reparasjon.

En vanlig ting du bør gjøre før du begynner, er å kjøre systemfiler i sikker modus eller oppstartstid, og se om det hjelper deg.

Windows installasjonsfeilkode 0x80070017

Som vi sa i starten, er det på grunn av dårlig media eller korrupsjon i ISO. Det er mulig at flash-stasjonen eller DVD-media du bruker til å installere Windows 10, da må vi klargjøre det igjen.

1] Lag Windows 10 ISO media igjen

Du kan laste ned filen fra Microsoft-serveren, og deretter gjenopprette det oppstartbare mediet ved hjelp av ISO-fil igjen enten på USB-stasjonen eller DVD-media. Det du bør huske er at hvis du bruker DVD, prøv å brenne den på en lavere innstilling 4x eller 8x. Etter at du har brent disken i en lavere innstilling med den nye ISO, kan du se om du kan installere Windows.

Hvis du bruker en USB-stasjon, må du sørge for å bruke en stasjon som har en god lesehastighet, slik at ingen av filene ikke kopieres feil.

2] Kjør Microsofts online feilsøkingsverktøy

Du kan også fikse slike feil ved hjelp av Microsofts online feilsøkingsverktøy. Det vil skanne PCen din for problemer, og foreslå løsninger.

Windows Update-feil 0x80070017

1] Slett filer fra SoftwareDistribution Folder

Når Windows laster ned oppdateringene, blir de lagret i en dedikert mappe kalt som Programvarefordeling. Filer som lastes ned her, slettes automatisk når installasjonen er fullført. Men hvis det ikke rydder opp eller hvis en installasjon fortsatt er i avventning, har du to valg. Du må slette innholdet i SoftwareDistribution-mappen.

2] Kjør Windows Update Feilsøking

Kjør denne innebygde feilsøkingsprogrammet for Windows Update for å fikse de fleste vanlige oppdateringsproblemer på Windows 10.

Systemgjenopprettingsfeil 0x80070017

Denne feilen oversetter til en CRC-feil, som betyr at filene som kopieres fra disken, ikke gjør det til harddisken. Dette betyr at du kopierer filene til destinasjonsstasjonen; det har blitt ødelagt Hvis Systemgjenoppretting ikke virker, kan du prøve disse forslagene:

1] Tilbakestill Repository

Slik gjør du disse trinnene:

Start opp i sikker modus uten nettverk og åpne en ledetekst som administrator.

Skriv inn følgende og trykk Enter:

net stop winmgmt

Skriv deretter inn følgende og trykk Enter:

winmgmt /resetRepository

Start på nytt og se om du kan få systemgjenopprettingspunktet til å fungere.

2] Start i sikker modus

Start datamaskinen på nytt i sikker modus, og prøv å kjøre Systemgjenoppretting, og se om det fungerer.

3] Tilbakestill Windows 10

Hvis ingenting annet fungerer, har du ikke mye valg, men bruker Tilbakestill dette PC-alternativet.

Vi håper disse feilsøkingstipsene hjelper deg med å fikse feil 0x80070017.

Link
Plus
Send
Send
Pin