Skip to main content

Løs opp problemer med å laste og buffere YouTube på YouTube

Løs opp problemer med å laste og buffere YouTube på YouTube

Geoffrey Carr

Når det kommer til underholdning på nettet, har de fleste en tendens til å dra nytte av hva YouTube har å tilby, og det er flott fordi YouTube er det beste stedet å se videoer på nettet, og det kommer ikke til å endres helst snart. Mens YouTube er kjempebra, har det lider av problemer nå og da. Det er tider når folk ikke klarer å se favorittvideoene deres på grunn av at tjenesten senkes betydelig av ukjente årsaker.

Løs YouTube for langsom lasting

Spørsmålet er da, kan slike problemer rettes, eller skal brukerne bare vente noen dager før de kommer tilbake? Vel, du trenger ikke å vente fordi det er flere måter å få ting under kontroll og tilbake til topp ytelse.

1] Endre YouTube-nettadressen

Dette kan høres gal ut, men det fungerer så ikke ignorere å tro at vi skal snakke nonsens.

OK, så hvis videoen ikke virker, foreslår vi at du erstatter www i URL til ca. Ja, det er så enkelt, og det fungerer, vel, for noen.

2] Senk kvaliteten på videoen

Sjansene er at du er vant til å streame videoer i HD, men denne gangen rundt videoen du prøver å se, er buffering. I dette tilfellet anbefaler vi at du endrer kvaliteten til 480p eller lavere. Under 360p betyr at videoen blir pixelert, så vær oppmerksom på dette.

For å gjøre dette, klikk på utstyrsikonet på videospilleren, klikk deretter på Kvalitet. Herfra kan du enkelt velge hvilken som passer best for dine behov nå.

3] Fjern nettleserens cache

Mange ting kan løses ved å rydde nettleserens cache. Så du må fjerne Chrome-nettleserens hurtigbuffer eller Edge-cache eller hurtigbufferen til nettleseren du bruker.

4] Blokker disse IP-adressene

I de fleste tilfeller ser mange av oss på YouTube via innholdsleveringsnettverk som våre Internett-leverandører har satt opp. Dette betyr at noen brukere på nettet ikke ser på innhold direkte fra YouTube, og dette gir tjenesteleverandørene muligheten til gasshastighet for streaming av videoer.

Med dette i tankene må du vurdere å blokkere to IP-adresser for å få dette tilbake til vanlig, og de er 173.194.55.0/24 og 206.111.0.0/16.

Først må du åpne Ledeteksten. Gjør dette ved å klikke på Cortana-knappen, og skriv deretter Kommandoprompt i søkeboksen. Du bør nå se Kommandoprompt i søkeresultatene; så rett og slett høyreklikk på den, og velg Kjør som administrator.

Det neste trinnet er å kopiere og lime inn følgende kommando i kommandoprompt:

netsh advfirewall firewall add rule name=”YouTubeTweak” dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes

Slå den Tast inn nøkkel, og lukk vinduet.

5] VPN-tjeneste

Hvis du bruker en VPN-tjeneste, foreslår vi at du deaktiverer den og ser om det er en forskjell.

Hvis du ikke bruker en VPN, foreslår vi at du bruker en gratis VPN-programvare og bruker den til videostreaming og ser om det fungerer bedre for deg.

Opera nettleser kommer med en gratis VPN-tjeneste innebygd. Bare start Opera, og klikk deretter på Meny knappen øverst til venstre. Derfra, velg innstillinger, klikk deretter på Avansert> Personvern og sikkerhet. Rull ned til VPN, så aktiver den.

Hvis du bruker Google Chrome, leser du denne artikkelen for å finne den beste og gratis VPN-utvidelsen for Chrome for nettleseren. Vi har testet dem alle og kan sikkert si at de er gode nok. Men VPN-alternativet i Opera er mye raskere.

Firefox- og Chrome-brukere kan se på disse nettleserutvidelsene for å forbedre YouTube Streaming.

Les nå: Hvordan forbedre YouTube Buffering, ytelse og hastighet på Windows PC.

Link
Plus
Send
Send
Pin